Hollanders bij Honfleur (Calvados)

Bericht van ene Pien, die haar aanwezigheid in de Calvados wil melden.
Bonjour
Sinds twee jaar zijn Raoul en ik definitief vertrokken naar het land waar het leven goed is.
Alhoewel dit best met vallen en opstaan gegaan is.
Wij wonen op 4 km. afstand van Honfleur, in Ablon, (Calvados)
Zijn druk bezig om te verbouwen en er zodoende echt ons huis van te maken met een giga woonkeuken, en moderne badkamer enz.enz.
Wie eens contact op wil nemen met ons dan even een mailtje, en je krijgt absoluut bericht terug.
Au revoir

Het e-mailadres van Pien en Raoul is vandeweerdtraoult@wanadoo.fr dus als je behoefte hebt aan Nederlandse kennissen in de Calvados (leuk vakantieadresje?) mail ze dan even.

3 reacties op “Hollanders bij Honfleur (Calvados)

 1. Beste Pien,
  Eigenlijk is Hollandais en France niet bedoeld voor dit soort mededelingen. We willen liever verhalen over de vreselijke dingen die jullie meemaken daar in de Calvados (hoewel daar natuurlijk een streekdrank tegenover staat die in staat is je zorgen te doen verdwijnen als vlekken voor de Oxy Action). En dat ‘vallen en opstaan’ maakt natuurlijk ook razend nieuwsgierig. Maar goed, we beginnen net met dit weblog, en content is content, dus ik wil niet lullig doen.
  Als je een breed publiek wilt bereiken met je oproep, kan ik je echter aanraden je bericht ook te plaatsen op Frankrijkforum. Hoe dan ook: veel geluk in de Calvados!

 2. Krek, we gaan er toch vanuit dat die verhalen er wel komen. Vooral ellende willen we horen, dan lijkt het voor ons zelf allemaal mee te vallen en er is geen leuker vermaak dan leedvermaak……….en nu ga ik echt naar bed

 3. Beste Pien,
  Wij hebben sinds begin december een huis gekocht bij jullie in de buurt. Wij wonen in Fiquefleur en wel op de Haute de la Cote. Helaas wonen wij voorlopig nog in Nederland. Maar gezien de afstand zijn we toch al veel in Frankrijk te vinden.
  Misschien kunnen we iets afspreken.
  Herman en Odile
  smeetsh@planet.nl