Hoor wat je ziet

Je ziet soms in musea mensen met van die oortjes op lopen. Zelf heb ik in Tokyo eens een compleet kabuki-stuk gezien met Engelstalige uitleg via zo’n apparaat. En liep ik door het museum van Bibracte met bluetooth-gestuurd commentaar bij elke display. Best wel tof, omdat het je een beetje richting geeft en veel comfortabeler is dan een boekje. Je kunt namelijk gewoon rondkijken terwijl iemand je vertelt wat je ziet. Dat kan nu ook tijdens uitjes in parken en steden, met de audio-visites van Ze Visit. Ik heb even een paar extracten gedownload en beluisterd, onder meer van een bezoek aan de Dam in Amsterdam en een park in St. Brieuc, en ik moet zeggen dat de kwaliteit me niet tegen valt. En het is gratis! En goed voor je Frans! Dus de volgende keer dat je verlegen zit om een uitje, kijk eerst op deze site, kies een interessante bestemming en laat je leiden door je oren.

Reacties zijn gesloten.