Houten baden van Baden van Hout

Vroeger, toen ik klein was, hadden wij geen does thuis. Laat staan een bad. Mijn moeder zette een zinken teil op het granito aanrecht van onze eenvoudige arbeiderswoning en vulde deze (de teil) met water uit de Valliant geiser. Het was behelpen, badderen op het aanrecht, maar het had toch ook wel iets gezelligs. Tegenwoordig zie je hier in Frankrijk steeds meer mensen met van die moderne jacuzzi-baden. Dan borrelt en schuimt en stroomt er van alles, al dan niet met lichteffecten. Eerlijk gezegd word ik daar al zenuwachtig van als ik er naar kijk. Geef mij maar een tobbe! Vandaar dat ik zo gecharmeerd ben van het aanbod van ‘Baden van Hout’. Die verkopen hele fraaie en – zo verzekeren ze me – oerdegelijke houten baden, die je zomaar in de tuin kunt zetten. Je hebt er hele hele jaar door plezier van. In de zomer kun je er in afkoelen en in de winter – óók in Nederland dus! – stook je het bad met de erin geplaatste houtkachel tot een aangename 39 graden, zodat je er lekker in kunt gaan zitten gaarstomen. En áls er al wat borrelt, dan is dat puur natuur.

Op mijn verzoek heeft Baden van Hout een speciale herfstaanbieding bedacht, alléén voor bezoekers van Hollandais en France. Dus lijkt zo’n bad je wat, voor in Nederland of bij je huis in Frankrijk? Vraag niet hoe het kan, maar profiteer!

Reacties zijn gesloten.