Ik weet een leuk spelletje.


Doe je mee?

Ik wil graag proberen Hollandais en France op de toppositie van de Frankrijktoplist te krijgen. Daarom wil ik al onze bezoekers vragen het volgende te doen:
KLIK HIER EN STEM!

Eerlijk stemmen wat je van ons (nog lang niet perfecte maar we doen ons best) weblog vindt. Het cijfer dat je geeft telt toch niet echt mee voor de positie in de lijst, maar wordt alleen gebruikt om onderscheid te maken bij sites die een gelijk aantal hits hebben opgeleverd.

6 reacties op “Ik weet een leuk spelletje.

  1. maar het mag maar eens in de 24 uur…….
    Krek, het is altijd het 1e wat ik doe wanneer ik inlog….

  2. Lief van je, Dineke!
    Ik doe het ook bijna elke dag (en geef dan ook nog eens heel onbescheiden een tien, dat mag je rustig weten), maar ik zag dat we vandaag naar verwachting 200 bezoekers gaan krijgen en ik was nieuwsgierig of het ons samen zou gelukken een topscore te behalen.

  3. Heb ook een tien gestemd, jullie ook zie ik…. alleen jammer dat je maar één keer in de 24 uur mag stemmen…..