Jouir et avaler

De trilvinger: Erotiek volgens Parkinson.
Het formaat van de lul doet er niet toe.
Wat wil je voor Kerstmis? Een orgasme!

Zomaar eens wat onderwerpen op het blog van GirlybutSexy, een vrijuit sprekende dame die verschillende hete hangijzers van de erotiek bij de kop pakt en er eens flink aan schudt om te kijken welke mythes er af vallen en welke kern er over blijft. Leuk geschreven, lange doorwrochte essays over de sexbeleving vanuit vrouwenstandpunt. En? Doet het formaat van de lul er écht niet toe? Natuurlijk wel, maar mannen met een kleintje kunnen zich revancheren door zich ter compensatie te ontwikkelen tot fantasierijke damesverwenners. Iedereen blij.

Leerzaam blog, vooral nu Girly ook ongegeneerd productbesprekingen gaat doen. Een online winkel stuurde haar namelijk gratis en voor niks een doos met spullen. Ze bespreekt als eerste de bovengenoemde parkinsonring. Met humor, waarbij ze zich af en toe op hilarische wijze tot haar lezeressen richt.
En fait, ô Vilaine Curieuse de Lectrice, je vais t’avouer un truc : je suis la plouc du toy. La ringarde de l’accessoire coquin. La bouseuse du gadget. Naaaan ! Si, un peu quand même.

Lees je Girlybutsexy niet voor de spannende inhoud, dan mag het ook voor de stylistische vorm. En natuurlijk voor een belangrijke uitbreiding van je Franse vocabulaire, met woorden die je elders niet snel tegen zult komen.

Reacties zijn gesloten.