Kamping met Corting in de Dordogne


Viavia bereikt ons een aardig aanbod, speciaal voor bezoekers van Hollandais en France. 25 euro korting op een week vakantie aan het Lac de Veronne, in de Dordogne. Daar ligt een camping die zeer geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen (voor pubers die van disco houden is het wat saai, want er is geen disco en om 23.00 uur moet het stil zijn). Wat er dan wél is? Een heel schoon zwemmeertje met zandstrand, een prachtig natuurlijk en autovrij terrein, pony’s en paarden en een pony-juf die Nederlands spreekt. De campingbaas heeft bovendien vanuit de camping prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Op loopafstand ligt het gezellige Monpazier, een mooi gerestaureerd vestingstadje uit de Middeleeuwen. Je kunt aan het Lac de Veronne met eigen tent of caravan kamperen, of een tent of (sta)caravan huren. Er zijn zelfs drie huurhuisjes! De camping is open van 26 juni t/m 4 september 2005. Meld bij het boeken de besteldoce HeF, voor 25 euro korting!

10 reacties op “Kamping met Corting in de Dordogne

  1. Is het ook geschikt voor pubers die gezamelijk op vakantie willen ,veel jonge mensen om zich heen willen zien, niet van disco houden, wel van een biertje en niet veel geld hebben te besteden? Hè? (voor Emma)

  2. Nee, het is niet geschikt voor pubers die gezamenlijk op vakantie willen. Er is bijv. geen openbaar vervoer in de buurt. Vroeger was camping Lac de Veronne de meest populaire camping voor pubers die met hun ouders op vakantie gingen, vanwege allerlei activiteiten. Daar is de camping sinds twee jaar mee gestopt, juist omdat er te veel jongeren kwamen, en de rust helemaal verdween… Nu is het echt een gezinscamping met kinderen tot een jaar of 14 die van paarden en pony’s houden.

  3. Hmmm. Paarden, pony’s, kinderen….. niet mijn kop van thee. Maar wel een leuk aanbod. Voor anderen.

  4. Ik vind het een goed idee on voor HenF-ers wat meer te doen….tenslotte is het een speciaal slag mensen, die best wat extra mogen hebben….Daarom stel ik voor: Iedereen die voor le bon ton boekt en die in het smoelenboek staat of een frequente stamgast bij Roger is, krijgt van ons 15% korting…..

  5. Dat vind ik fideel van je, Frank! Je krijgt een vaste advertentie op de linkpagina. Heb je een banner?

  6. Camping Lac de Veronne een geweldige camping voor paardenliefhebbers. Een mooi meer met een eigen waterbron waaruit je zelfs kunt drinken! De camping is heel rustig, uitstekend voor kleine kinderen die normaal wakker liggen vanwege het lawaai. Het enige wat je er hoort zijn de vogels. Er is geen disco. De paarden zijn er super en de begeleiding van de paarden is geweldig! ook het personeel van de camping is erg aardig. Voor de rest hebben ze niet zoveel te bieden voor mensen die niet van paarden houden.