Kuifje en Bobby aan de Côte d’Azur


De redactie van Côte d’Azur Nieuws maakt ons vanuit Cannes attent op het bestaan van Côte d’Azur Nieuws, onderdeel van het bekende locale periodiek Le Krant. De site is zo te zien een project van twee jonge journalisten die het fantastisch vinden om met perskaart op de buik naar Grand Prix van Monaco te gaan en bij het Filmfestival van Cannes society-fotograaf te spelen. Op de foto hierboven zijn uw vermetele verslaggevers op zoek naar de BMW-boot. De site bevat – naast een weblog met veel foto’s van de Grand Prix, op de bar dansende Bacardimeisjes en enkele filmsterren – ook een verzameling handige tips en links naar uitgaansgelegenheden en Nederlandstalige makelaars in de regio. Hoewel de slimme huizenzoeker natuurlijk eerst even kijkt of er niet een huisje van particulieren te scoren valt bij Immogo.

6 reacties op “Kuifje en Bobby aan de Côte d’Azur

 1. UPDATE!
  Naar nu blijkt is de trouwe Bobby hierboven links geen redacteur, maar gewoon een vriend van redacteur Denis ‘Kuifje’ Billet. Een foto waar beide redacteuren volgens eigen zeggen wél op staan, vind je hier.
  Maareeeh, Denis, op die foto staan, naast twee bijzonder aantrekkelijke dames, maar liefst drie heel gewone knapen. Welke zijn nou de gelukkige journalisten die zich mogen baden in de aandacht van zoveel vrouwelijk schoon (een perskaart toet echt wonderen; kan ik niet ook zo’n ding krijgen?).

 2. De derde man achte rop de foto is de vader van de twee zusjes. In dit geval zijn we dus gewoon lief tegen papa geweest en hebben zodoende de harten van dochterlief veroverd. Ha ha. Geen perskaart aan te pas gekomen dus.
  Zonnige groet vanuit Cannes
  8)

 3. maar ja, ik woon in de mayenne en jullie aan riviera……..zucht….zucht, ik heb toch iets verkeerd gedaan8)