L’Amour a la Française

Ik kijk al jaaaaaren niet meer naar het Eurovisie Songfestival. Het lijkt bijna onbeschrijflijk lang geleden, dat je er echt met z’n allen voor ging zitten. De laatste keer die me is bijgebleven, was die van 7 jaar geleden. Toen zat ik, met dochter van 12, in Parijs en deden we ’s avonds laat in het hotel uit nieuwsgierigheid nog even de TV aan. Nét op het moment dat de Nederlandse jury aan de telefoon was en er werd gezegd dat Nederland zich terugtrok wegens de ramp. Huh? Welke ramp? Het heeft tot de volgende middag geduurd voor wij enigszins doorhadden wat zich in Enschede had afgespeeld.
Terug naar het ‘festival’. Het heeft natuurlijk al jaren niets meer met zingen te maken.
Ik las net, dat Frankrijk vertegenwoordig gaat worden door les Fatals Picards een groep van 5 jongens die een mix van allerlei genres schijnen te zingen. Ik had nog nooit van ze gehoord. En ik geloof niet dat ik dat erg vind.
De titel van hun liedje?
L’Amour a la Française
Hier hoor je ‘m…
Krijg er een beetje ‘Ma belle amie’-gevoel bij.

Reacties zijn gesloten.