Le Tamagotchi revit et se marie


Ik was blij, toen de rage over was: tussen mijn vertaalwerk door werd ik geacht 3 van die ondingen te verzorgen. (anno 1996)
Komt mijn dochter van 14 vanmiddag wéér met zo’n loeder thuis! Whèèè!!!
Ik hoop dat de hond ‘m sloopt.
Ging het vroeger om een virtueel diertje, nu kan je kiezen tussen een mannetje of een vrouwtje
Ik heb zelfs een Frans web-log gevonden, dusde gekkigheid begint opnieuw?!? Ik word nu al gestoord van de bliebjes.

13 reacties op “Le Tamagotchi revit et se marie

 1. Ik ben eigenwijs en heb toch even gekeken op FX’s site. HeF wordt daar wel vermeld als bron voor links naar leuek sites. Dus toch niet helemaal onaardig die FX.

 2. Helemaal niet. Dat betekent dat iemand via ons daarheen gegaan is. Wij. Nu staan we twee keer in de lijst, wat ik was er ook

 3. Nee hoor, hoeft niet. IK denk niet dat er veel overlap in onze doelgroepen zit. Ik wordt gewoon een beetje iebel van het gelinkdump. Terwijl jullie het niet nodig hebben, want voor het vermaak op vindjeme..etc. is altijd wel publiek. Een leuke site met goeie content heeft het niet nodig.

 4. Jah, best leuke site, in zijn soort. En jullie houden het aan de teller te zien al heel wat langer vol dan veel andere Flabberachtigen.

 5. Sorry hoor… hele discussie hier los gebarsten zie ik.
  Spammen = KIJK HIER MIJN WEBSITE
  ik heb gewoon ff wat gesurft over internet en belandde hier, heb ff rondgekeken en zag deze foto en dacht.. zie mijn reactie.
  Natuurlijk laat ik altijd de website achter, dat vakje staat er niet voor niks. Bovendien is niemand verplicht om er op te klikken, wel dan?
  Greetz.

 6. Nou ja, discussie. IK zie gewoon regelmatig mensen langs komen die alleen zeggen: Leuk hoor! en dan weer verdwijnen. Zo zetten ze even een geurvlaggetje uit. Dat heet dus niet spammen, maar url-spammen, kan ik ook niks aan doen.
  Maar geen halszaak hoor. Sorry dat ik aan je goede bedoelingen heb getwijfeld.