44 reacties op “Maandag 26 juli 2004

 1. Bij vrienden van mij is tijdens de kerstvakantie, toen zij in Nederland waren, de boerderij tot de grond toe afgebrand. Toen de verzekering kwam kijken, werden zij als verdachten gezien, omdat ze geen sporen konden vinden van de door hen opgegeven inventaris. Achteraf denkt men nu dat er bij ze ingebroken is en dat de dieven na lediging van het pand de zaak in de hens gestoken hebben. Fijn, zo’n vakantiehuis in Frankrijk. Terwijl bij de Zwitserse buren de luiken gewoon open en het huis vol antiek stond. Maar ja, al die open luiken… dan is er misschien iemand thuis. Terwijl hier verderop al die gesloten luiken… de Hollanders zijn weg, we kunnen ons gang gaan!
  Wellicht dat domotica uitkomst kan bieden?

 2. tja….. de eerste keer, daar worden boeken over volgeschreven. mijn geboorte kan ik me niet meer zo goed voor de geest halen. ’t was nogal lang gelee.
  🙁

 3. Toen wij ons “huis” kochten en een paar dagen voor de sleutel overdracht nog ff en kijkje gingen nemen, was een deur(tje) opengebroken en waren alle bruikbare spullen (kasten kachels en opgeslagen bouwmaterialen) verdwenen, het enige dat was overgebleven was Rotzooi!! maar goed dat de verkoper zich bij de overdracht niet meer heeft laten zien.
  8)

 4. Sorry, lieverd, maar de eerste keer was jij nog in de verste verte niet te bekennen. Jij was toen iets van JOVD en in 3-delig of zo iets8)

 5. ik heb nog liever dat je mijn sxe voorkeur hier wereld kundig maakt, dan het feit dat ik ooit eens een JOVD vergadering heb bijgewoond (was trouwens alleen voor het bier en de bitter ballen van die ballen)
  En jij dan ?! verlate hippie met je PPR ! 🙂

 6. laat ik het er maar op houden dat we behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn en dat de spetters soms in het rond vliegen… (of was dat bij de olijvenrecepten)

 7. PSP? Waaaahaaaahahaha! Marjan, schat, kom aan mijn hart! Dus jij was ook eens naief en dromerig en geloofde in de kans op een betere wereld? En nu gewoon redelijk alternatief of vuist met roos? Of van Pim en de Bananenrepubliek?

 8. Iedereen met een beetje verstand was vroeger psp lid. Nu wonen ze in Frankrijk. We hebben Nederland gewoon opgegeven 🙂

 9. Wij hadden nog ff (ik dacht zo’n 18 maanden geleden) SP gestemd (ik op Jan, Marjan op Agnes want ze stemt enkel op vrouwen .. duh ?) … maar nog ff voor de zekerheid.. ik mag dan wel REPUBLIKEIN zijn, met die Bananenrepubliek van die leernicht had ik dus helemaal niks … Nee mijn held is Balthazar Gerards
  Trouwens die keer daarvoor hebben we “blanco” gestemd omdat in de gemeenteraad voor Hoofddorp (eng rechts would-be hoog merkenkleding voorstadje) geen SP in de gemeenteraad zit.

 10. De laatste keer heb ik SP gestemd, omdat ik diep in mijn hart nog steeds naief ben en ook nog steeds hoop op een betere wereld8). Pim heb ik altijd een eng mannetje gevonden, vond het alleen wel een leuk idee dat NL dan als eerste land een homo als premier zou (kunnen) krijgen…….;)

 11. merde, ik wordt te serieus …
  ja hebben Nederland opgegeven .. visite nam een zaterdag editie van de Volkskrant mee, zelfs die is nog rechtser geworden

 12. nou begrijp ik het (krijg je als je een tijdje weg bent) Marjan (inderdaad die van die 3 meter verderop zit aan haar eigen laptop) vertelt me net dat deze plek op het forum “het cafe” is ..”alles mag je er uit flappen” …
  zijn er nog borrelnootjes ? ik heb honger !

 13. dat hoeft toch niet meer. ik heb een kanjer van een uithangbord gemaakt. of leest het dan links (bij de logs) makkelijker? dan doen ik’m d’r weer bij hoor 8)

 14. Alles in gek geworden in Nederland, ze willen een kennis economie. Dus bezuinigen ze op het onderwijs. Logisch he?. Gewone mensen zoals hier op het forum zien hier niet de logica van in. Je moet daarvoor gestudeerd hebben zoals JP. Koeien mogen binnenkort niet meer in de wie rondlopen. Slecht voor het milieu. Op schone diesel auto’s hef je extra belasting. En het groene hart van Nederland mag weer gewoon worden volgebouwd. Leven de natuur. Zoals Maarten Toonder laatst in een intervieuw op de radio zei:” In Nederland is geen natuur meer, alleen milieu, aangeplante rotzooi. Die man snapt het tenminste.
  Robert 🙁

 15. Ja, effies tussendoor de mail checken en mijn kennis van het forumleven bijspijkeren. Maar zo ga ik weer naar de gasten, hoor.
  @Ferry: het is goed om de siteformule vast te houden, zodat mensen weten wat ze waar kunnen verwachten. Ook sal omdat je soms van het ene topic rechtstreesk naar het andere surft. En dan is CHEZ ROGER ET FRANÇOISE wel lekker herkenbaar.

 16. Marjan, ik zie hier alleen maar compleet normale mensen. Vooral als ze het over Holland hebben.
  Robert 8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *