Hallo allemaal
Wij hebben een restaurant gekocht in de Dordogne, waar wij 20 oktober gaan starten. Het ligt in een klein dorpje Tursac tussen Montignac en Les Eyzies. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor de verhuizing cq emigratie. Zijn er mensen die tips hebben voor ons? Bijvoorbeeld dingen die je zelf hebt meegemaakt en die ons kunnen helpen. Vertel je verhaal!!!
Groeten en misschien tot ziens
Karin en Edwin Zandvliet
Iemand met horeca-ervaring in de zaal?
Jawel, maar alleen aan deze zijde van de tap 😀
krek wij hebben samen bijna 30 jaar horeca-ervaring
dus dat gaat wel lukken het gaat me meer om andere factoren
en Ferry als je 30 jaar achter de tap staat weet je ook van wanten aan de andere kant lol 😀
zomaar ff een vraagje ? wat is je publiek ? locals ? of toeristen ?
ps neem een (tv) abb. op http://www.cuisine.tv en http://www.gourmet.tv maar met “samen 30 jaar horeca-ervaring” ken je dit al ?!
eh trouwens “samen bijna 30 jaar horeca-ervaring” is dat net zoiets als (Marjan en ik) “samen bijna 30 jaar getrouwd” ’89, ik 15 en zij 15 jaar ?!)
Ja, of dertig jaar in dezelfde tent gewerkt en dus eigenlijk 30 x 1 jaar horeca-ervaring 🙂
Alie (n8),
wij hopen dat ons publiek lekkerbekken zijn.
locals en toeristen maakt ons niet uit.
wij proberen in de winter ook een paar dagen per week open te zijn.
als je dertig jaar ervaring hebt mag je je AOW aanvragen