Serge Gainsbourg


Ik durf het bijna niet te zeggen in dit gezelschap, maar Serge Gainsbourg is nooit echt ma tasse de thé geweest. Maar goed, ik ben niet alleen op de wereld om mijzelf te profileren (al scheelt het niet veel) maar ook om u, waarde bezoeker en francofiel, te dienen. Vandaar hier een linkje naar de onofficiële site van de Nachtburgemeester van Parijs:Gainsbarre.
Se heppe se muur overgeschilderd, wisjedat? Tssssssss!

3 reacties op “Serge Gainsbourg

  1. Johnny? Dat is volgens mij de Franse Peter Koelewijn. Of nee, want hij racet ook in auto’s. De Franse Benny Jolink! Een held in Frankrijk, maar qua muziek echt vreselijk plat.

  2. Ho,ho,hebben wij het wel over dezelfde Johnny?Een held in Frankrijk,o.k.,Maar Peter koelewijn?????Was dat niet dat mannetje die iemand van het dak wilde hebben,toen ik een baby was?Bennie Jolink is natuurlijk een ander verhaal,die is klasse,maar dat terzijde.De Johnny waar ik het over heb is een man van 61,die al zo’n slordige 44 jaar de Franse volksheld is.Als je dat bereikt in dit land,dan heb je klasse,en dat is nou net waar het Serge aan ontbreekt,die komt niet verder dan het niveau van een hijger!
    Monique 🙂 😀 😉