Onderweg wel even lachen naar het vogeltje!


We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal!
We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal!
We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal!
We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal!
We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet
— F L I T S —
huh?

Grrrrretttvrrrrrrrdemerdre!!!!!!!
(link gejat van Ad bij Frankrijkforum)

15 reacties op “Onderweg wel even lachen naar het vogeltje!

 1. Ben ik nou gek, of is de posting met de man met de glas wijn echt verdwenen? (met het NRC artikel in de comments)

 2. Censuur, mijnheer Smit, censuur? De suggestie verre van mij werpend verwijs ik u naar ons archief!
  De ChezRogerFrançoise-logs, dé plek voor onschuldige kout, worden dagelijks nieuw aangemaakt. die van de vorige dag vercwijnt naar de catacomben van Hollandais en France.

 3. Maar Rene heeft wel gelijk: het staat ook niet in het archief…..

 4. Nee, (het is niet eens van mij!), maar ik wilde het nalezen, terwijl ik “Waarom Fransen zo Frans zijn” aan het lezen was….

 5. Het stond in het archief, maar je hebt gelijk, het was er niet te vinden. Bugje in web-log? Ik heb het weer in de lijst gezet, speciaal voor René.

 6. hij staat gewoon in het archief van 12-07-2004 – 18-07-2004
  😕

 7. Deze link is bedoeld om er gebruik van te maken,best is je eigen foto’s zelf te nemen,is goedkoper dan ze genomen worden,toch in dit geval.
  Hé krek ,ik heb deze link zelf ook op het net gevonden,dus hij is niet gejat dus vrij gebuik!
  succes 🙂 🙂 🙂 🙂

 8. afgelopen Donderdag (20 Juli) vriend uit Nederland onverwacht op bezoek op doortocht naar de kust (La Rochelle) nachtje gebleven (ja inderdaad van die vrienden die je locatie als stop-over gebruiken) maar serieus deze is een goeie.. anyway … volgende dag hij nodigd ons uit op een uitgebreide lunch (zoals het hoort) en ze vertrekken met z’n tweetjes (love-birds) op weg naar de kust. 2 uur later telefoontje … door de gendarmerie aangehouden, net na Cande.. 124 op de RN (na correct 117 dus hij kwam er nog redelijk vanaf) . geen rijbewijs en enkel een belgisch id kaartje, credit kaart werkte niet meer (weer zo’n nederlandse kaart zonder chip om zeep geholpen in de franse ATM). Hij was op weg gestuurd door de gendarmerie om cash te halen (90 Euro) maar met acherlaten van zijn enige vorm van identificatie en een kapote CC is het moeilijk geld opnemen.. ben er maar naar toe gereden en voor hem geregeld.. maar nou komt het .. er was een franse vertegenwoordiger die met 164km was aangehouden en die was zijn rijbewijs kwijt, zijn baan kwijt en waarschijnlijk ook zijn auto (hij zat dacht ik al op de 10 punten) Nou is dat niet zo netjes van de politie om ons dat te vertellen ivm privacy, maar zeker gedaan als afschrik methode.. moet wel toegeven.. raar gezicht zo’n volwassen vent in het pak naast een Velsatis (mooie auto trouwens, kunnen dus ook nog lekker hard) … tranen met tuiten te doen….
  mmm toch maar een beetje beter oppassen voortaan ! 😕

 9. oh ja, en de tegenligers seinen dat er controle is, IS NIETS OP TEGEN, NIET STRAFBAAR ! Maar als ze (de gendarmerie) het zien kunnen ze je wel voor andere zaken aanhouden .. zomaar een controle bv… maar laat je niet verbluffen.. SEINEN MAG ! (en de HIJNE OOK?)

 10. Lekker, geen medelijden mee. Zo’n ^%$ ( met 2 LL) . Je kinderen zullen er maar de weg oversteken en meneer komt langsstuiven. Ik ben helemaal niet tegen hard rijden maar niet op een RN. 8)

 11. hard rijden is geen issue
  TE HARD da’s altijd not done ( pas fait)
  8)