Meertalige webmaster gezocht

Wat anders. Ik had weer eens een wild idee en heb een website laten bouwen in de toeristische sfeer. Hij is bedoeld voor klanten in heel Europa. Hij is bijna helemaal af, maar ik heb er geen tijd voor. Jij?

Ik zoek eigenlijk een ondernemend type. Iemand die redelijk de moderne talen beheerst en die tijd genoeg heeft om de site te runnen, uit te bouwen en te beheren. Je moet er ook reclame voor gaan maken. Dus links proberen te krijgen op fora en op relevante (verzamel)sites.

Je hoeft geen geld mee te nemen. Ik wil alleen graag voor 50% eigenaar blijven, en meedelen als de inkomsten op gang komen. Hoeveel, dat moeten we onderling maar afspreken. Hangt ook een beetje van het succes af.

Tijdsbesteding hangt voor een groot deel van jezelf af. Je moet natuurlijk ook in het concept geloven. Interesse? Mail me maar.

Reacties zijn gesloten.