Méteo du trampo


Het weer in Frankrijk geeft dit jaar niet echt aanleiding tot het aanschaffen van een zwembad. Wij hadden er al een, een automontante die met zijn 4,5 meter doorsnee als een felblauwe aangespoelde walvis in onze tuin nutteloos en lelijk ligt te wezen.
Volgend jaar kiezen we voor een alternatief: de trampoline! Kinderen zijn er dol op en het is nog gezond ook (als ze tenminste niet samen gaan hopsen en met de koppen tegen elkaar klotsen). Je hebt al een hele goeie Jumpking voor rond de 500 euro. In Frankrijk kun je trampolines het goedkoopst online bestellen bij Popjump.
SPECIALE KORTING VOOR ONZE BEZOEKERS!
Hollandais en France heeft een bijzonder aanbod voor je.
Als je vóór 15 augustus 2004 nog een trampoline bestelt bij Popjump, krijg je 10% korting op de ‘Deluxe’ en de ‘Max’ en 5% op de ‘Popular’ en de ‘Junior’.
Let wel: de prijzen van Popjump zijn toch al de laagste van Frankrijk, en inclusief levering aan huis!
Het enige wat je hoeft te doen om de korting te scoren is bij de online bestelling achter je eigen naam de code
via HeF te vermelden. Is dat service of niet?!

UPDATE: Een mailtje van eigenaar Edzard van Holthe van Topsalto.fr. Hij geeft ook korting (of gratis vervoer) aan Nederlanders. Bovendien spreekt hij Nederlands, wat bij het overleggen over hogere trampolinetechniek van pas kan komen.

6 reacties op “Méteo du trampo

 1. hoe heb je dat voor mekaar gekregen Krek?
  korting op rode wijn en whisky kan dat ook?
  😀

 2. @Jan,
  Met dat verschil dat ik hier niks voor krijg. Gewoon service voor de bezoekers. Al waren ze bij die trampoclub inderdaad maar wát blij met mijn initiatief.
  @Ferry,
  Gewoon gebeld en gevraagd. En in plaats van dat ik geld vraag voor de reclame, vraag ik voordeel voor onze bezoekers.
  Ik ga kijken of ik meer van dit soort dealtjes kan maken (rode wijn is inderdaad een goede optie) dusssss…. [advertentiemodus]hou Hollandais en France in de gaten![/advertentiemodus]

 3. jeetje dat had ik moeten weten. Wij hebben er een jaar geleden 1 gekocht in NL vlak voor de verhuizing:(

 4. Ik dacht ook meteen aan jullie, Marjan, want ik zag op een van de foto’s zo’n quadje staan. Jullie familie lijkt me een typisch voorbeeld van de homo ludens.

 5. Wie interesse heeft voor een kinder quad tot 12 jaar van jaar 2000 merk eton wizz 50 cc in perfecte staat (amper mee gereden!) prijs 1250 mail maar,staat bij een vriend van mij.