Mijlpaal!

Bijna ontroerend, als je dat nu nog eens terug leest. Mooi dat de oprichters van Hollandais en France nu, een jaar na dateau, nog steeds trouw zijn aan hun weblog. Vandaag precies een jaar geleden zat ik te klooien met de handleiding van Web-log.nl om HEF voor het eerst online te krijgen. Honderden logjes, tientallen ruzies en schandalen, ettelijke nachten doorhalen in Chez Roger et Françoise en een grandioze HeF-bijeenkomst later zijn we nog net zo enthousiast. Mensen, vanaf 17.32 is het Happy Hour. Veel plezier in het volgende jaar!

28 reacties op “Mijlpaal!

 1. De initiatiefnemer(s) van harte gefeliciteerd, wij genieten van deze site!!! Op naar het volgende jubileum.

 2. Bij Ferry biggelen de tranen, RobertS heefteen brok in z’n keel en Remke gaat er van stotteren nou nou…
  Het is nog maar een jaar hoor!! Of is internet zo’n snel medium dat een weblogje van een jaar oud buitengewoon oud is?
  Je kan aan het logje van 30 juni 2004 ook zien wie we onderwegzijn kwijt geraakt.
  FRANK, annemarie57, ateedeetje. De laatste twee hebben nog meegeschreven aan sloeber, en toch afgehaakt. Of is FRANK veranderd in FrankB.
  Gelukkig fulmineert Marjan niet meer zoals ze zelf al voorspelde maar echt andere woorden kan ik toch niet van haar voor de geest halen.

 3. Gratulations! Hoe heb ik dat toch kunnen missen toen ik zoekende was naar contacten met andere NL’ers in France, maar dan in chatvorm; ik dacht dat dit bloggedoe veel te langzaam zou gaan. Wist ik veel. Ik reageerde eerst op kreks maffe website en toen heeft ie me overgehaald toch maar eens iets te plaatsen…
  Ouwe hap: goed gedaan!

 4. Ferry: overigens dacht ik dat er door Frank zonder B best wel regelmatig iets wordt geplaatst… of ben ik dan ook in de war? FrankB ‘zit’ bij mij in de buurt en praat heel anders dan Frank zonder B… 🙂

 5. oftewel de Frank in ons het eerste logje is later FrankB geworden toen Frank er op een gegeven moment bij kwam, nou hou ik er over op anders snap ik het zelf niet meer

 6. Je kunt aan het mailadres zien dat FRANK FrankB is. Degene die zich Frank noemt en die veel puntjes gebruikt in zijn teksten…, is FrankG. En die zal nu wel in Onlay zitten….

 7. De vlag hangt uit, gebak wordt gehaald, eindelijk weer eens iets te vieren. (ik hoop dat het gratis blijft:))
  Gefeliciteerd, en met dank aan de aanstichters.
  ROGER………………………

 8. En wanneer kwamen Roger et Françoise nou voor het eerst in beeld? Zou die aanleiding eigenlijk best eens willen lezen maar weet de datum niet… misschien ook weer reden voor een feestje?

 9. En de geheimzinnigheid rond de afwezigheid van Françoise en de maar moeizame communicatie met Roger, wie kan daar meer over vertellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *