Nieuwe logger: Dineke

De laatste maanden heeft Dineke zich bewezen als waardevolle bron van Frankrijklinks. Tot nu toe heb ik die steeds zelf van commentaar voorzien. Maar Dineke is – zoals onze vaste gasten weten – absoluut niet op haar pennetje gevallen. Daarom krijgt zij vanaf nu de gelegenheid Hollandais en France naar eigen goeddunken vol te plempen met de meest buitenissige Frankrijktips. Dineke, welkom bij het HeF-team, en veel succes!

7 reacties op “Nieuwe logger: Dineke

  1. Nee, dat is Dineke zeker niet…..dat zal dus best wel lukken….met dat pennetje….succes

  2. Merci 😀 , wanneer ik weer wat tijd heb (net mijn nieuwe rooster gekregen, full-time in 4 dagen gepropt) ga ik mijn best doen.
    Morgen Prinsjesdag.

  3. Hoewel ik bij “naam” mijn eigen naam invul komt toch de naam van mijn echtgenoot boven mijn bericht te staan.
    Hoe komt dat?
    Monique

  4. Tja, dat zou ik niet weten, Monique. Het is inderdaad raar dat er steeds Willem boven je bericht verschijnt. Maar eh… wacht eens even! Kijk eens boven je berichtje! Halelujah, het is gelukt!