Nieuwe Logger: Sloeber-specialist Ferry

Het gaat hard met Hollandais en France. Ferry kwam met het idee van een vervolgverhaal, en gezien het niveau van de bijdragen is dit nu al een succes. Om mijzelf te ontlasten (bèrrque!) heb ik Ferry gevraagd de regie over het verhalendeel op zich te nemen. Hij heeft positief gereageerd en is nu dus nieuwe logger. Samen met Marjan (en af en toe Jørgen) van Alien8 en ondergetekende zullen we proberen onze bezoekers dagelijks een nieuwe portie – om met Endemol te spreken – “kwalitatief hoogwaardig infotainment” te bieden. Wens ons succes!
Oh ja, een vierde deelnemer doet vooral op de achtergrond mee: Jan van La Vie en France gaat voltooide afleveringen van de Sloeber-feuilleton archiveren. En wel in het Sloeberarchief!

5 reacties op “Nieuwe Logger: Sloeber-specialist Ferry

 1. Ik heb vannacht over Sloeber gedrooooooomd, werkelijk waar! Hoe draait hij zich hieruit?
  Ik ben benieuwd.
  (geweldige voorzet, Ferry)

 2. Naarmate ik er langer over probeer na te denken, vergeet ik meer. Gek, hé dromen. Maar er was ook iets met Dépardieu (die ik heel smakelijk vind), maar dat komt waarschijnlijk vanwege de heerlijke film die gister op Belgie 2 was, vanavond het vervolg (Manon des Sources)

 3. Nou ja , archiveren, het is meer knip en plakwerk, misschien dat er later nog eens iemand naar de spelling en leestekens kan kijken, want daar heb ik de ballen verstand van.
  Suggestie:dé tekstcorrector!
  http://www.tekstcorrectie.com/
  Krijgt hij gratis reclame en eindelijk eens wat bezoek op z’n site.