Niks meer missen


Misverkiezing gemist? Rosemuller met Mabel gemist? Lebis & Jansen alle dertien mis gemist? Het is ook niet makkelijk in Frankrijk zonder Grofkompas. Gelukkig kun je de TV terugbladeren via de speciale archiefsite van de omroepen. Je moet wel wreedband hebben, want hoe ik ook wachtte, ik kreeg Dit was het nieuws (leek me toepasselijk) niet in beeld. Of is dit weer een truuk van het grootkapitaal om me aan de Windows te krijgen?
Bedankt voor de linktip: Peter

15 reacties op “Niks meer missen

 1. je haalt me de woorden uit de mond; bijna alles verkeert gespelt: hoera!!! Ik heb me doodge-ergerd de laatste dagen. Cabaret? Kleinkunst? Mag ik een teiltje? Pardon: EEN TEIL.

 2. Je hebt volkomegelijk, robert. Die spoel je gelijk door het hurktoilet.

 3. Geloven jullie echt dat er in een Frans huis hurk(turk)toiletten zijn ? Die kom je alleen tegen op de autoroute en in sommige cafés nog.

 4. @coco: in huizen niet, maar naar ik begrepen heb in scholen en kazernes nog wel degelijk. En op campings natuurlijk. Sprak van ’t voorjaar nog Franse campinghouders op redelijk luxe campings die nieuwe hurktoiletten geplaatst hadden. Deel van het Franse publiek schijnt daar in openbare gelegenheden om reden van hygiene toch de voorkeur aan te geven.

 5. Wat hygiene betreft heb je gelijk, alhoewel je ze ook tegenkomt dat je echt niet weet of je nu wel of niet nodig moet. Baaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!!!!!

 6. @coco: Wij hebben een oud boerderijtje gekocht zonder w.c. en dergelijke.
  Waar deed die beste man (oud-bewoner) het dan? Wat is gebruikelijk? Ik heb al gehoord: bij de beesten; op een poep-emmer; in een greppel….
  Help me eens uit de brand.
  Trouwens…de pruimenbomen stonden er erg mooi bij – afgeladen met vruchten!

 7. En pleine nature Jeanne, er was waarschijnlijk een afgeschut hoekje ergens. Hup aarde erover en klaar.

 8. In oud Martiques, het Franse Venise, kwam tot voor enkele jaren, misschien iets meer als 20, de str…..wagen nog langs.

 9. Je denkt toch niet dat ik in dit weer buiten ga zitten kakken? Gewoon in de stal, tussen de koeien. Lekker warm.