NU in de reclame!

Van de week keek ik weer ’s naar de statistieken van mijn slapende site Reclameschatjes (nou ja, ‘slapend’… het woord ‘coma’ is dichter bij de waarheid) en zag daar dat iemand de site gevonden had met als zoekterm “www.reclamespotjes.nl”. Waarschijnlijk iemand die een site wil beginnen met die naam en die aan het kijken was of hij nog vrij was (dat was hij op dat moment nog wel en ik had hem bijna snel gepikt, om te pesten), maar nu niet meer, dus die zoektocht was kennelijk niet voor niks. Binnenkort in dit theater. En wat zou er dan op zo’n site moeten komen? Ik denk zoiets als dit. Culturepub is een site vol reclamespotjes uit de hele wereld. Natuurlijk vooral leuke spotjes, want niemand zit te wachten op een stapel stapelgekke huisvrouwen met stapels was die vrolijk zingen dat hun wasmachines langer leven met Calgon. Een vrolijke site, met een echte, levende ‘host’. Een beetje vergelijkbaar met het Nederlandse televisieprogramma ReclameReclame, maar dan op internet. Wat wel jammer is, is dat de navigatie op de site bijzonder onhandig is. Als je een bepaalde categorie kiest (Nederlandse spotjes) en je bekijkt een spotje, ben je meteen je categorie kwijt. Onoverzichtelijk. Maar inhoudelijk wel weer erg in mijn roos, want er zitten echte juweeltjes tussen. Persoonlijk kan ik zo’n site dus tamelijk waarderen. En al ben ik gezien mijn beroep misschien niet helemaal objectief, ik vermoed dat meer mensen zullen smullen van Culture Pub.fr. Dus… Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!

Reacties zijn gesloten.