Ondertussen, in Amerika


Oh, oh, oh, wat is dat Frankrijk toch een paradijs op aarde. Iedere wereldburger droomt er van dáár ooit een huisje te bezitten. Iedere wereldburger? Nee, aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is een kleine gemeenschap die dapper weerstand blijft bieden tegen de oprukkende Franse invloeden. Ze hebben zelfs een speciale website gemaakt om uitdrukking te geven aan hun Frankrijkhaat.

16 reacties op “Ondertussen, in Amerika

 1. Yes. Geeft een aardig inkijkje in het niveau van de gemiddelde Amerikaanse Frankrijkhater. Tegelijk verontrustend dat er kennelijk massa’s mensen zijn die een echte of door dit soort sites gevoede haat hebben opgevat tegen het Europese continent, belichaamd door La Douce France. Elk schunnig of smerig woord dat maar een beetje Frans klinkt, wordt er bijgehaald: Eat my diarrhea! Bon apetit, assholes!

 2. Als het over enge websites gaat, danwel enge ideeën, is Amerika natuurlijk hét aangewezen land ervoor. Ze zijn gewoon eng. Zie KKK, zie born-again christians, zie Scientology, zie Bush, enfin (Frans woord!), u snapt de bedoeling.
  Maar het is een openbaring te lezen dat alle Franse mannen stiekem homo zijn. Nooit geweten. Waar zo’n enge website al niet goed voor is.

 3. Ach: de Amerikanen zijn preuts, maar hebben de grootste porno-industrie ter wereld.
  En je weet het: ….

 4. Foeeeeeeeiiiiiii!!!
  Ik ben diegene achter dat spanbord, met dat bruine jasje!!!!!

 5. kijk dat zijn van die vervelende voorbeelden toch iets van de taal vergeten, neem het me niet kwalijk