Chez Roger et Françoise – 17 november


Klik logo voor smoelenboek.

Morgen allemaal. Lekker, zo’n dagje dat de kinderen niet naar school hoeven. Uitslapen. Zeker zo’n ochtend na de volleybaltraining. Dan merk je toch dat het ouder wordende lijf iets meer hersteltijd nodig heeft. Alles piept en kraakt. Over lijf gesproken, vanmiddag naar de tandarts. Ikzelf moet, maar ik neem het hele gezin maar mee voor controle. Je krijgt hier niet zoals in Nederland elk half jaar een herinnering. En, gek is dat, dan gá je gewoon niet. Totdat er iets pijn gaat doen. Jullie allemaal wél een prettige dag!

31 reacties op “Chez Roger et Françoise – 17 november

 1. wel rustig, zo op de woensdagochtend….
  ik ga in een hoekje mijn nieuwe map van de ANWB (500 wandelingen in Frankrijk) bekijken. Erg mooi!!

 2. Goeiemorgen iedereen, (nou ja)
  Roger, koffie graag. Ga even bij Jolande zitten, nee Jojo ik stoor je niet. Heb zojuist de nieuwe Kampioen ontvangen.
  Ja…. van hetzelfde merk.

 3. Gister tot 23:00 op een seminar gezeten (zit je daar op?) van “de Zaak” ontwikkel je bedrijf dit soort bijeenkomsten heeft wel een hoog ratelband gehalte. stom dat ik geen visitekaartjes heb meegenomen.
  Nieuwsflash……..
  A tragic fire on Sunday destroyed the personal library of Pres. George W. Bush. Both of his books have been lost. A presidential spokesman said the president was devastated, as he had not finished coloring the second one

 4. nee dat niet, wel lang zal ze levuh in diverse stadia van enthousiasme om te laten zien dat lichaamstaal en de manier waarop je iets zegt belangrijk is

 5. Zooo. Dit is echt een bloeiend café!
  Not!
  God, wat een dooie boel, zoek je ff wat verstrooieng na je werk: hele tent leeg!
  Zuip ik wel in m’n 1tje verdr.

 6. Gek, het lijkt stil, maar het is volgens Nedstat een topdag, omdat we op een totaal van ruim 300 bezoekers afstevenen.
  Overigens heb ik een oproep gedaan op INFO-PUNT, voor pepernoten en chocoladeletters en zo. Vóór D-day zaterdag 4 december graag.

 7. als je ’t niet erg vindt: ik haak af; ik moet nog het e.e.a. voorbereiden voor morgen. Ben sowieso al in een…..humeur omdat een van mijn dochters net een glazen pannendeksel laat vallen. Je wilt niet weten waar dat glas allemaal lag……..
  Oh: ik ben vrij mild over kinderen vandaag. Moet af en toe ook gezegd. Toch?

 8. @krek: ben geen statisticus, maar als ik de cijfers van mijn eigen site bekijk ontbreekt elk logisch verband tussen aantallen bezoekers en aantallen reacties…

 9. Ja, Peter, het zal zo zijn als we vaak vaststellen in het café. Terwijl de WIE-lijst aangeeft dat er 8 mensen op de site ronddwalen, worden de reacties eigenlijk altijd gegeven door dezelfde groep: wij. Het gebeurt echt nooit (of heel zelden) dat iemand buiten die groep een mening naar voren brengt. Maar dat hindert ook helemaal niet. Voor ‘ons’ zijn die logjes allemaal verlengden van het café, een manier om met elkaar van mening te wisselen. Anderen voelen die aandrang niet, want die hebben geen idee aan wie ze die mening verkondigen.
  Daarnaast zijn er een aantal vaste bezoekers die niet eens kunnen reageren, zoals de telegravin, die leidt aan een ernstige vorm van IP-ban op web-log.nl. En er is waarschijnlijk ook een grote groep waarvan we blij moeten zijn dat ze zich gedeist houden, omdat ze domweg geen mening hebben, of omdat ze niet in staat zijn die mening te formuleren. De fuckfrance-site toont aan dat het ook maar beter is als die niet reageren, want stel je voor dat je dat volk allemaal over de vloer krijgt.

 10. Roger ook nergens meer te zien. Welnu, dan doe ik de deur maar dicht. Kijkt er morgen nog iemand voor mij naar de benzineprijzen? (zie point-info)