Ook in Frankrijk

Het moest er een keer van komen. Mensen met een huis in Frankrijk hebben hun eigen ‘Ruches’, een Social Network-site met geolocalisatie, zodat je op een Google map kunt kijken wie wat waar uitvreet. Wij hadden zelf al zoiets met onze eigen HeF-map die Peter ooit knutselde. Maar dit is veel meer. Een shoutbox waar je ff snel kunt chatten, een forum, de mogelijkheid je favoriete foto’s en video’s online te zetten en meer uitgebreide profielen van vaste gasten.

Leuk om eens te zien welke koppen er bij de trouwe Forumgasten horen. De eerste klantjes van Ook In Frankrijk – want over die site heb ik het – zijn voornamelijk afkomstig van Frankrijkforum. Maar het kan niet missen of ook steeds meer andere Frankrijkfans zullen de weg naar deze nieuwe site weten te vinden.

Er zijn nog wat kinderziektes betreffende de weergave en webmaster Martin (Tinus) is nog niet toegekomen aan het wat ‘ontengelsen’ van de oorspronkelijk Angelsaxische webware. Maar dat gaat vast allemaal goed komen. Het toeristische seizoen is afgelopen en Martin en zijn vrouw zijn professionele campingbeheerders (overigens op zoek naar een nieuwe camping, dus als je wat hoort…) die nu alle tijd hebben voor dit soort nieuwe initiatieven.

Reacties zijn gesloten.