Petitie : Consulaat Lyon

Per 1 oktober heeft de heer Frans Timmermans er voor gezorgd dat de deuren van de consulaten in Frankrijk voor reisdocumenten gesloten zijn. Dit tot grote ergernis van de vele Nederlanders die in het zuidelijk deel van Frankrijk wonen en werken. Onlangs werd bekend dat het consulaat van Milaan wel openblijft na heftig protest terwijl er veel minder Nederlanders wonen en werken. Echter het is duidelijk geworden dat die gene die het hardst schreeuwen het wel voor elkaar krijgen. Het reageren op facebook met onze Minister van Buitenlandse Zaken heeft helaas niet geholpen aangezien hij zich onverschillig opstelt en van mening is dat wij Nederlanders in Frankrijk maar niet hadden moeten verhuizen.

Help dit gevecht en teken deze petitie om er voor te zorgen dat in ieder geval in Lyon het consulaat weer beschikbaar wordt voor het verkrijgen van reisdocumenten.

http://www.petities24.com/consulaat_lyon

1 reactie op “Petitie : Consulaat Lyon

  1. Heb de petitie getekend. Woon zelf in de Zuid-Bourgogne. Naar Lyon is het anderhalf uur, maar toch geef ik er de voorkeur aan om naar de ambassade in Parijs te gaan om mijn paspoort te laten verlengen. Dat is met de TGV vanuit Le Creusot een dik uur en dan stap je uit op Gare de Lyon (ha). Op een dag is dat makkelijk te doen, maar ik plak er nog een extra dag aan vast om voor de leuk een en ander te bezoeken en te bekijken. Zo kun je het ook bekijken.