Photomagasin?


Rode oogjes wegstippen, foto’s herkaderen, speciale effecten toepassen… het kan allemaal in Photoshop Photofiltre. Een heel aardig programma voor fotobewerking, zo te zien. Je kunt er ook (groepen) foto’s mee verkleinen, zodat ze in de kolommen van Hollandais en France passen. Verkrijgbaar met Nederlandse handleiding en… helemaal gratis!
Linktip van Peter!

6 reacties op “Photomagasin?

  1. @RobertS: Dat viel mij ook al op. Maar ik wilde niet lullig doen en heb het dus toch maar even gemeld. Windows heeft volgens mij Paint standaard er bij, of niet?

  2. Paint ja. Met Iphoto kan ik de meeste gangbare zaken doen. Voor speciale zaken is er nog Gimp. Is gratis en net zo goed als photoshop.

  3. Gimp is prima voor wie gewend is aan photoshop op de mac, met allerlei losse, open vensters en gereedschapsbalken. Voor de doorsnee windows-gebruikers is het te onoverzichtelijk. En ja, windows heeft paint, maar daarin zitten volgens mij amper fotobewerkings-opties. Wat kladblok is als tekstverwerker, is paint als tekenprogramma.

  4. Het is eigenlijk een paint in the ass .:-)
    Wat jij bedoelt is eigen aan de mac. Ik moet er, moet ik je eerlijk zeggen nog steeds aan wennen. Maar het heeft ook zijn voordelen natuurlijk.