Expositie in Montjay, route de St.Germain du Bois vers Bellevesvre

Een van onze vaste bezoeksters organiseerde vorige jaar in de Zuid-Bourgogne een expositie met eigen werk, dat van een bevriend kunstenaars plus wat zogenaamde ‘Birds of Zimbabwe’, natuurgetrouwe vogels gemaakt uit gerecyclede olievaten (fairtrade project).
De expo in 2011 was een onverwacht succes. Dus dit jaar weer, maar nu met maar liefst acht kunstenaars uit Nederland, Frankrijk en Zwitserland, en wederom de Zimbabwaanse oliedrumvogels. De expositie vindt plaats op het erf, in de schuren en in de wei van het Bressaanse boerderijtje van Diana Baars. Naast schilderijen (figuratief en abstract), is er ook glaskunst van Maria Donker (hier al eerder behandeld), keramiek en sculpturen. Het Bressaanse landschap vormt bij dit alles een prachtig decor, of zo je wilt een kunstwerk op zich.

Interesse? Kijk op de site van Atelier Weidekunst en ga op 4 en 5 augustus op expeditie in een regio zó donker, dat slechts kunst er verlichting kan brengen: ‘La Bresse profonde, le trou du cul du monde’.

2 reacties op “Expositie in Montjay, route de St.Germain du Bois vers Bellevesvre

  1. Leuk, longtimenosee en meer van dat. Even kijken hoe het e.e.a. zich hier ontwikkelt en dan zit een bezoekje er mischien in

  2. Worden jullie ook langzaam gek van de Textenhancement of ligt het alleen aan mij?