Stalen pizza-oven annex tuinkachel, made by Van Eeden

pizza-oven en tuinhaard van corten staal als bouwpakket pizzacosiIk leerde Arjan van Eeden ooit kennen toen hij nog in een fraaie watermolen in Poil (Morvan) woonde. Grappig was dat hij en zijn gezin zo’n beetje tegelijk met ons naar Frankrijk verhuisden, maar wel met veel meer lef, want ik nam mijn tekstwerk mee en hij liet alles achter. Waaronder zijn succesvolle bedrijf als model-maker voor met name fotografen en reclameproducties.

Wij gingen af en toe bij ze op zoek, en elke keer werd de watermolen mooier en meer uitgebreid, want het moest een vakantieverhuur bedrijfje worden. En Arjan verbouwde alles zelf. Uiteindelijk ging het avontuur door persoonlijke beslommeringen niet door en is Arjan terug naar Nederland verhuisd. Maar de vernieuwingsdrang bleef. Zo bedacht hij de No-Axe, een soort omgekeerde bijl waarmee je superveilig hout kunt kloven. En hij maakt allerlei andere producten, vaak van metaal.

Pizza-oven als bouwpakket
Een zeer populair product van Arjan is de pizza-oven, die plat geleverd wordt als een stapel metalen platen met gaten er in, plus verbindingsstukken. Een soort bouwpakket als een IKEA-kastje, maar dan van Corten staal of RVS. Super cool, en als je de commentaren van tevreden gebruikers mag geloven ideaal voor het zelf maken van perfecte pizza’s. Er zijn verschillende modellen, de meteen dienst doen als tuinkachel. De pizza-oven is hier te koop:

Dit is de grootste versie. Er is ook een tafelmodel. Overigens kun je Arjan ook inschakelen voor allerlei maatwerk-klussen, zoals meubels, tuinhaarden, vuurkorven en camper-interieurs. En full size professionele pizza-ovens voor in de pizzeria! Kijk op Made By Van Eeden. Als je meldt dat je via Gregor komt, kun je rekenen op een extra scherpe offerte.

Reacties zijn gesloten.