Touchay: Marco Bakker zingt voor de kerk

Dat Nederlanders niet alleen maar komen genieten in Frankrijk , maar ook een bijdrage willen leveren aan het franse “patrimoine” bewijst Marco Bakker. Jaren geleden is hij met Willeke neergestreken in een klein dorpje in midden Frankrijk. Zoals vele kleine dorpjes in Frankrijk heeft ook dit dorp een mooie oude kerk, die de nodige renovatie behoeft.

Marco Bakker heeft aangeboden om voor de reparatie van het dak van de kerk een benefiet concert te geven, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de Association de Sauvegarde de l’Eglise de Touchay (ASET = Vereniging voor het Behoud van de Kerk in Touchay). U kunt alvast een kijkje nemen op de website van Touchay.

Het concert wordt op maandag 13 juli gehouden en begint om 21H00. Om de avond af te sluiten en quatorze juillet in te luiden is er een prachtig vuurwerk en een ‘bal gratuit’.

Informatie 02.48.61.70.70 (in het Frans) of 02.48.56.37.75 (in het Nederlands). Reserveringen bij het Office de Tourisme in Lignières, telefoon: 02.48.60.20.41.
De prijzen bedragen 15€ voor volwassenen en 10€ voor studenten en jongeren van 12-22 jaar, tot 12 jaar is gratis.

Nederlanders èn Fransen worden van harte uitgenodigd om deze bijzondere avond bij te wonen.

Reacties zijn gesloten.