Tous les générateurs du web

Altijd op zoek naar iets nieuws dat ik kan gebruiken om het schoolmateriaal wat op te leuken.
Vorig jaren herschreven we sprookjes en deden we aan play-backen.
Dit keer wil ik het een stapje verder voeren en ze een “roman-photo” laten maken. Niet zo maar iets natuurlijk, het moet wel een beetje niveau hebben. Dus de onderwerpen zijn weliswaar veelzijdig, maar niet vrij te kiezen. Anders krijg ik alleen slappe aftreksels van bekende sprookjes. Been there, done that.

Op zoek naar materiaal kwam ik bij deze générateur uit. Eerder al gebruikt om je eigen foto op een bekende cover te krijgen (met dank aan -paul, voor het idee, destijds), maar er is veel meer mogelijk: je eigen veter-diploma’s maken, je logo in bekende letters.

Let wel: ik ben vóór creativiteit en tégen domweg kopiëren. Maar een klein duwtje kan soms helpen.
Tous les générateurs du web

Reacties zijn gesloten.