—TWIST-PUNT—


Ruzie? Zoekt en gij zult vinden.
Wie ik ook altijd al een ontzettende lul gevonden heb, is…
(maak zelf af, verbind de stippellijn en kleur het plaatje zo origineel mogelijk in)

55 reacties op “—TWIST-PUNT—

 1. Ja, Frank, er staat verbind de stippellijn.Niet creëer een stippllijn! Kom op, gooi het er uit. Dat zal je goed doen!

 2. Ik vind Wim een enorme zak. En hij kan zijn steentjes steken waar het heel donker is.

 3. Ja, Dineke, Marjan heeft gelijk. Franse lullen zijn immers cons. Of bites, als je het letterlijk wilt nemen.

 4. Komtie speciaal voor jou terug en jij noemt hem lully. Tis fraai.

 5. Ik ben in een zeikbui vandaag, zullen mijn hormonen wel zijn…. de hele familie loopt in een grote boog om me heen….

 6. Ken dat. Had een stampende moeder. Wanneer we dat hoorden hielden wij ons stil als muisjes.

 7. Zo erg is het nou ik weer niet….. hoop ik…. Jasper kwam net met de nieuwste Garfield aanzetten, met de opmerking: misschien word je hier een beetje vrolijk van….

 8. AAAAAch, wat een schatje, die Jasper.
  Dat konden mijn kinderen af en toe ook doen. Was ik een total jerk geweest en dan kwamen ze van alles aandragen. Schaaaaam.

 9. @Marjan, laat even weten of Garfield help. Ik woon met 3 vrouwen hier. Koop ik meteen 3 albums…

 10. @RobertS: ik wilde eerst zeggen, 1 is genoeg. Maar dat helpt natuurlijk niet. ’t Is net ales in een klooster: iedereen tegelijkertijd.

 11. Dat klopt Dineke. Ik denk dat mannen daaron op zondagochtend alleen aan de waterkant zitten te vissen..

 12. Ik vind dat Aat een oetlul is.
  Ja Ja zelfkennis is dat en geen laag zelfbeeld, want ik ben de beste van allemaal maar wel een oetlul omdat ik me, door mijn baas, heb laten omlullen om mijn vakantie twee weken uit te stellen. Over twee weken is er natuurlijk weer wat en zit ik met hetzelfde gezeik. Nou kan je natuurlijk zeggen: dan moet je je baas een lul vinden maar nee, hij is baas, hij moet zulke dingen doen, en hij doet dat goed moet ik hem nageven. Had ik maar geen simpele werknemer moeten worden.
  Zo, dat is eruit.

 13. @RobertS: ooooh…OK. Ik dacht al dat je niet begreep waarom WIM EEN LUL IS !!!!

 14. @Dineke, je schrijft: lees het nu pas.
  Maar het berichtje stond nog te drogen hoor!

 15. ik hou maar stil m’n mond, want er is ook een W*m die ik een vreselijke dropstaart vind

 16. Twisten doe je in het café, als je ballen hebt én een punt.
  Dit is slappe hap en heeft een hoog ‘kijk-mij-‘s-ad-rem-zijn’ gehalte.
  Kwakbollen, kweeperen, kwasten, kwezels!!!
  Rekels, raasdonders, palingrokers!!!

 17. Zeg, enge trol! Gemankeerde obelix! Zorg jij nou maar dat je je auto goed in orde hebt en zit je tijd niet hier te verdoen!

 18. Ok, die Wim is vast die Wim B, heb ik gelijk? Kwam ik ook in Drop en Stroopwafels tegen, is erg handig om in te zetten bij belastingzaken als je hier belasting wil gaan betalen…. is het die??? Maar dan weet ik nog niet echt wat ik nou gemist heb, maar enfin.

 19. Nee, die is het niet!! Ik heb niks tegen Wim B. Dit is was een kennis. Z’on betwetertje die met opgeheven vingertje het laatste woord wil hebben. Wacht. Ik kopieer even wat uit een mail van hem

 20. Dat zeiden wij ook al: who needs ennemies…enz.
  Het is bijna een jaar geleden, maar het vreet aan me omdat meneer nog steeds in onze -gezamenlijke -kennissenkring zijn gelijk etaleert. Ach: ik moet me niet druk maken. Iedereen vindt hem eigenlijk een zak (bekennen ze). In onze familie wordt hij de ‘bankman’ genoemd.

 21. Dineke: Ok, méér dan een arrogante oetlul is deze Wim! Heeft teveel spinnenwebben i.p.v. hersens! Blijf vooral (hautain)vriendelijk glimlachen als je beslist niet om dit heerschap heen kan :-), wens je daarbij sterkte! En bedankt voor de uitleg hoor…

 22. Moest het wel uitgebreid uitleggen. Wil vooral niet de indruk wekken dat het om onze éminence grise Wim B. zou gaan!

 23. Tsja, maar je weet nooit Wie Watvoor ervaringen heeft met Welke personen die allemaal Wim heten…

 24. Evengoed: de uitnodiging was te zeggen wie je een lul vond/vindt. En daar kun je over twisten, natuurlijk.