14 reacties op “—INFO-PUNT—

 1. Kan iemand mij morgenmiddag rond half zes, op de D985 (58) ter hoogte van la Bussière, uitleggen hoe ik sneeuwkettingen omleg?

 2. Wij zijn kwakbollen, kweeperen, kwasten, kwezels,
  Rekels, raasdonders en palingrokers en hebben geen verstand van sneeuwkettingen!

 3. Nee, ik kan niet uitleggen hoe je sneeuwkettingen moet omleggen…. zit er geen gebruiksaanwijzing bij die kettingen….

 4. @Marjan: Nee, de gebruiksaanwijzing is onbegrijpelijk. Gelukkig staan op de verpakking een aantal plaatjes waaruit wij – denken – te kunnen opmaken hoe je die dingen omhangt.
  @Coco: Heb ik gedaan, zie hierboven.

 5. Heb een vraag over de Dechetterie: kun je daar zo naar binnen lopen met je rommel of zijn er formaliteiten?

 6. Henk. Bij ons is de dechetterie voor iedereen toegankelijk en gratis. Ik ben er nu een keer of 5 geweest. Ik neem aan dat je inwoner van één van de aangesloten gemeenten moet zijn maar dat hebben ze me tot nog toe maar één keer gevraagd.

 7. Bij ons vragen ze nooit niks. Gewoon heen rijden en storten. Plaatje golfasbest? Leg daar maar neer meneer.

 8. Vol goede voornemens heb ik mij ingeschreven bij Alliance Francais voor een cursus Franse taal. Helaas is bij ons in de regio maandagavond de enige mogelijkheid om lessen te volgen wat voor mij een onmogelijke avond is. Ik overweeg nu om een cursus aan te schaffen waar je onderweg in de auto mee kunt kletsen met een cd. Het aanbod is echter behoorlijk groot en ik heb geen flauw idee of er één is die zich onderscheid van de rest. Gezien het prijskaartje is het handig dat ik meteen een goede keus maak. Al eerder heb ik een LOI cursus op cd mogen lenen maar die vond ik slecht van kwaliteit en redelijk onduidelijk.
  Wie heeft er een suggestie.

 9. Ik heb die LOI ook, vindt hem redelijk goed. Maar de cd’s die erbij zitten zijn onbruikbaar in de auto. Alliance Francais heb ik ook geprobeert, de beginnerscursus. Die ging echter snel, en alsof de duivel ermee speelde kon ik een aantal avonden niet. Ook niks dus. Ik ben nu zelf bezig om een uittreksel te maken van de LOI lessen. Dat vereist wel zelfdicipline, ben dus pas bij les 3. Toch kan ik nu een hotelkamer reserveren. 1 jaar geleden ging dat niet…. Mijn dochter komt volgende week met een speciale cd van school. Als dat wat is laat ik het weten.

 10. Ronaldus kijk hier eens. niet duur en ik gebruik de bandjes in de auto. in ieder geval goed voor de woordkennis