—TWISTPUNT—


Een nieuw Twistpunt.

En wel een beetje serieus twisten, hè! Vuurwerk wil ik zien! Diepe sporen trekkende beledigingen. Scheldpartijen met nog niet eerder geuite vervloekingen. Vanavond zei een Henkachtige op de ADM-docu, uit de grond van zijn hart, uit de kuip van zijn schuit én in onvervalscht Amschterdamsch: “Niks meer te wensen? Krijg de schijterij!”

14 reacties op “—TWISTPUNT—

  1. “Ik wens je veel personeel toe.” vind ik nog steeds één van van de meest bijzondere (joodse) verwensingen.

  2. Hij gaat lekker bij de buren… over een vlucht van NL naar Nantes of Rennes…
    Het is vast een belg die reageert, zo irritant zeker over zijn eigen gelijk, kan alleen maar een belg zijn…

  3. heb het gelezen marjan, een echte lul! tuurlijk is dat forum er ook voor om te kijken of je misschien iets over het hoofd hebt gezien.

  4. @Huphter: Hè, da’s nou jammer. Nou ja, meestal lukt het. Waarom? Omdat je reactie alle kenmerken heeft van een url-spam: totaal onbekende zegt iets dat nergens op slaat, puur en alleen om zijn webadres achter te kunnen laten. Hoogst irritant. Verwerpelijke praktijk. Ik heb je laatste reactie weggehaald, want wil niemand op ideeën brengen. Wil je als volwassene meedoen met de gesprekken over Frankrijk en dergelijke, mail me dan, dan hef ik ‘m op. Zo niet, dan niet.

  5. Al was gezien de aard van dit logje de juiste reactie misschien geweest: Phuck Ophph, Huphter! En neem die Suphkut mee!