Un long dimanche de finançailles


Wie van jullie heeft deze film al gezien?
Ik nog niet, maar ik wil heel graag.
Dit is een prachtige site, ik ga sowieso voor de soundtrack van de film (want ik spaar Soundtracks, nou ja…heb er inmiddels zo’n 30)
En ik ben een fan van Audrey Tautou

24 reacties op “Un long dimanche de finançailles

  1. Ik kan zo ongelooflijk genieten van filmmuziek! Ben helemaal weg van Gabriel Yared, die de muziek heeft geschreven voor o.a. English Patient, Talented Mr. Ripley, City of Angels en Yann Tiersen

  2. Als ik het plaatje zo bekijk, lijkt het me een mooie film, maar ik vrees dat ik er niet veel van zal begrijpen, gezien het niveau van mijn Frans. Dat wordt dus wachten tot hij op DVD is misschien begrijp ik het tegen die tijd wat beter. Vanavond eerst maar weer eens naar franse les 😉

  3. Volgens mij draait deze film ook in de Nederlandse bioscopen, met ondertiteling! Lijkt me heel goed voor je Frans.

  4. @Hanneke; bedankt voor de tip !
    Zou sinds eeuwen zijn dat ik me weer eens in een bioscoop begeef dus het wordt wel weer eens tijd !

  5. Ik sta nou al een uur op de stoep bij Roger en Françoise op de deur te bonken, maar die tent blijft gesloten. Blijkbaar is het gisteravond toch nog een hele gezellige Valentijnsdag geworden! Stelletje tortelduifjes. Waar een make-over al niet goed voor is.

  6. Mijn dochter is met het college geweest, maar alle kinderen vonden de film langdradig en tegenvallen!!

  7. Ik heb de film gisteren gezien. Heel mooi. Als je het Frans niet goed verstaat, moet je bij mij Franse lessen komen nemen in Amsterdam.