—Citation / Proverbe de la semaine— (week 7)


Voor Valentijnsdag j’ai triché en heb ik een spreuk geleend van de site die ik al eerder heb genoemd (met wederom dank aan René)
De tekst is van Choderlos de Laclos. Zegt jullie hoogstwaarschijnlijk niets, maar hij is de schrijver van Les liaisons dangereuses, waar een (zelfs als is het een Amerikaanse) alleszins redelijke film van is gemaakt.

6 reacties op “—Citation / Proverbe de la semaine— (week 7)

  1. Ne faites jamais l’amour le samedi soir, car s’il pleut le dimanche, vous ne saurez plus quoi faire. 🙂

  2. Ik heb de vorige keer jouw reactie verwijderd en mijn pinnige reactie ook. Nu begin ik er, net als Krek schoon genoeg van te krijgen. Overal onzinnige geurvlaggetjes achterlaten. Bah, wat kinderlijk

  3. Verzin een betere stok dan dat obligate “geurvlaggetjes”, g*db*t*er*.
    Zal me gaan gedragen en het allemaal uiterst seriueus nemen.