Vooruitgang!


Goed nieuws uit Frankrijk… we kunnen er niet genoeg van krijgen. Zelf was ik al erg blij met de belangrijke innovatie in het zoetzuursegment van een jaar geleden. Het betrof de augurkenlift: een omgekeerd parapluutje in de pot, waarmee je de augurkjes uit het sap kon tillen. Een enorme verbeterslag, waarmee het onbeholpen vorkgevis in één klap de wereld uit werd geholpen. “Kan niet beter”, denk je dan. Maar nee. Het kan wél beter. Kijk maar eens. De nieuwe, geoptimaliseerde versie van de augurkenlift heeft de vorm van een juslepel (het het handvat aan één kant) en beschikt over speciale haakjes aan het handvat waarmee je hem op de gewenste hoogte aan de rand van de pot kan hangen. Nu is de delicroq-lift echt helemaal áf. De wereld is bijna volmaakt. Nou alleen nog vrede in het Midden-Oosten.

8 reacties op “Vooruitgang!

  1. zo eenvoudig hè en dat dat dan zo lang op zich heeft laten wachten èn wie komt er dan ineens op dit lumineuze idee…heerlijk te merken dat er toch nog mensen zijn die zich druk maken over de bereikbaarheid van de augurk.

  2. Ik vind dit echt een heel prachtig apparaat. Zie je de uitvinder ook knutselen en proberen met allerlei harkjes en vorkjes? Prachtig.