Waar wonen in Frankrijk?

Het is alweer een tijdje geleden sinds Hollandais en France een echte keihard service-logje presenteerde, maar daar zijn we dan toch weer. Dit keer met een artikel in de Express met een helder klassement van de beste en slechtste plekken om te wonen in Frankrijk. Volgens de Fransen dan nog altijd, maar als die het niet weten…
Je kunt kijken volgens verschillende criteria. Waar zijn de ouderen het gelukkigst? Waar de jongeren en waar families? Waar doet de economie het het best en waar is het het schoonst? Van die dingen. Het licht voor de hand dat in regio’s waar de Fransen niet willen wonen en waar de economie het minder doet, de OG-prijzen laag zullen zijn. Terwijl in populaire regio’s met een goede economische groei de prijzen navenant stijgen.
Dit artikel kwam mij trouwens onder ogen na een tip van een mevrouw uit de Vendee (departement nummer drie in het algemeen klassement), die haar huis te koop heeft gezet op Immogo. Zo zie je maar weer wat een beetje kruisbestuiving kan betekenen.

Reacties zijn gesloten.