Bahlasting


We hebben het hier al eens over gehad, geloof ik, helemaal in het begin, in verband met de kijk- en luistergelden, maar John van Lebersac wijst ons via de tiplijn nogmaals op het bestaan van de site van de Belastingdienst. Handig voor wie in Frankrijk woont en hier ook belasting moet betalen. Tja, ik weet het, leuk is anders, maar het hoort er wel bij.
John, bedankt!

8 reacties op “Bahlasting

 1. Aaaaargh! Ik word een beetje overspannen geloof ik. Probeer te veel dingen tegelijk te doen. Straks ga ik Dineke nog Marjan noemen! Sorry John, ik heb het aangepast.

 2. Al tien jaar krijg ik regelmatig rappelbrieven (al of niet met een boete die wordt opgelegd in verband met het niet op tijd betalen) van diverse Franse belastingdiensten, zonder dat de eerste aanslag is ontvangen!! Ik ben al een paar keer persoonlijk langs geweest om de boel glad te strijken,……..maar helaas, het gaat dan 1 jaar goed en dan is het weer raak. Ook dit jaar werden rappelbrieven ontvangen zonder dat de eerste aanslagen zijn ontvangen. Zijn er mensen die soortgelijke ervaringen hebben, en zo ja, kan iemand mij een tip geven om van dit gezeur af te zijn?

 3. @Krek, wie zegt dat Dineke niet Marjan is, of Marjan Dineke of….
  @Tjakko, misschien moet je gewoon ieder jaar langs gaan bij de belastingdienst….Serieus, nee ik zou het echt niet weten.

 4. breek me de bek niet open over de belastingen….maak net een voorlopige aanslag over 2002 open. Of mevrouw even 4000 euro op tafel wil leggen. Ja hoor: trek ze maar van mijn rug

 5. Of neem een boekhouder. Kost een paar centen, maar je bent in ieder geval van het gezeik af. Tenminste, als de boekhouder niet instort, zoals de mijne vorige maand, en alles uit zijn handen laat vallen. Dan ben je dubbel zuur, want die man heeft alle papieren en je kunt niks doen! Dus trootst je Tjakko, het kan altijd nog erger.

 6. Mensen, bedankt, zo te lezen zal ik er aan moeten wennen!!
  Overigens heb ik nog een interessante site voor jullie voor jullie link-pagina: http://www.lemorvan.nl. Staan soms hele leuke nieuwtjes op. Prettig weekend en tot schrijfs.
  Tjakko