Chez Roger et Françoise – 17 september


Jemig de pemig lagen we er gisteren helemaal uit, last van afkickingsverschijnselen, zoals hevig trillen en zweten, maar gelukkig hebben we het frankrijkforum
nog om even lekker te fulmineren En een hoop cointreau om de lichamlijke afkickingsverschijnselen onder controle te houden.
Krek, hoop dat je het niet erg vindt dat ik het café heb geopend, maar ik had trek in koffie, vandaar…

177 reacties op “Chez Roger et Françoise – 17 september

 1. @Krek : weet dat je vnml hier in de kroeg eh sorry cafe hangt .. maar heb net ff in die ADSL via Sat log een serieuze (ja, dat kan ik ook) post gedaan met een hoop techno babbel .. .en sh$%t wat krijg je daar dorst van …
  Roger . glaasje water ….. NIET !

 2. Krek is er ff niet, heb ik maar even bij nedstat gespiekt: sinds 1 juli 13.536, op de drukste dag 423. Maar dat zegt niet alles.
  an de ene kant telt nedstat vrij veel dubbel. Aan de andere kant laat web-log.nl (rare jongens daar) die teller alleen de voorpagina bijhouden. Wat dus bijvoorbeeld via zoekmachines of rss-feeds direct op de subpagina’s binnenkomt, wordt dus niet meegeteld (tenzij die bezoeker natuurlijk alsnog naar de voorpagina gaat).

 3. @John: ik denk dat als je met last naar een franse tandarts zult gaan, hij aan de nootvulling kan zien dat er een kanaalbehandeling gaande is (endodontique) Zeg hem: pas de tirer of zoiets en hij zal hem er niet uithalen ha,ha,ha, Vragen om opnieuw open te maken en eventueel open laten met alleen een watje erin. Moet je wel in het frans zeggen , anders begrijpt hij het waarschijnlijk niet……
  Neem nog een borrel en het komt allemaal goed….een goede kanaalbehandeling kan de eerste dagen nog wat last geven, maar wordt dan minder, dus wees gerust…..

 4. Avond!! Op de valreep van de 18e….tot 11 (23!) uur op school gezeten i.v.m. een zedenzaak, zal er gezien de openbaarheid van het weblog niets over zeggen, maar geloof me dat het ranzig is (God, wat ben ik blij met mijn eigen kinderen) Heb al een fles wijn soldaat gemaakt en hoop dat ik nu kan slapen…..geeeeeeuw

 5. een beetje vroeg maar goed dat hoort nu eenmaal bij mijn werk .Heb je al koffie? ik wil ff melden dat de laatste paar opmerkingen niet van monique waren maar van mij sorry hoor naam vergeten te veranderen dus als jullie willen zeiken doe dat dan tegen mij en niet tegen mijn vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *