ben ik nou zo naief?

Ben ik nou zo naief, ben ik gewoon op zoek naar “velpon”, gewoon lijm, omdat ik die hier nog niet had gevonden in de winkels, dacht ik, misschien kan internet mij verder helpen. Ik vind Velpon nl gewoon lekkere lijm om alles een beetje lekker aan elkaar te plakken……..wat schetst mijn verbazing, vind ik een heleboel pagina’s, allemaal in canada, waar ze dus wel gewoon Velpon verkopen. En een franse pagina met…………….nou ja, kijk zelf maar

8 reacties op “ben ik nou zo naief?

 1. Lijm snuiven is toch niets nieuws?
  Ik ergerde me vooral aan die opdringerige Lycos-reclame. Ook in Frankrijk zijn toch gratis hosters waar je daar geen last van hebt?

 2. Even wat recherchewerk. http://www.velpon.fr bestaat niet, http://www.velpon.nl wel. Dat adres leidt naar http://www.bison.nl. daar staat weer een link naar http://www.bison.net, al waar een grootse tekst schittert: ,,Bison Adhesives, all over Europe”.
  Die tekst wordt gevolgd door wel vijf vlaggetjes, die weer verwijzen naar Bison in België, Engeland, Griekenland, Letland en heel logisch, China.
  Frankrijk ontbreekt dus. Lijmsnuivers en modelbouwers plaatsen velpon voortaan in het rijtje ‘drop en stroopwafels’.

 3. Dat bedoelde ik nu met naief, ik was gewoon op zoek naar verkoopadressen en kreeg ineens een hele lijst van allerlei verslavende middelen, had dat gewoon niet verwacht….Ik denk nl, niet aan lijmsnuivers als ik op zoek ben naar verkoopadressen en ja ik ben er vanmiddag inderdaad achtergekomen dat ik Velpon voortaan door familie mee moet laten nemen………ik vond het gewoon verrassend8)

 4. Anne-Lise, ik heb al die jaren niet geweten wat ik heb gemist:D
  Kan iedereen mij aub Velpon toesturen, adres staat op de website8)