Biertjes??!? JAAH!


Reeds de oude Egyptenaren kenden een manier om met gistend gerstenat een licht alcoholische drank te brouwen. En nu nog steeds is bier een populair opkikkeringetje in alle lagen van de bevolking. Van de havenarbeider tot de hockeybal en alles wat daar tussen zit: iedereen houdt van bier. En al zou je het gezien het waterige bocht wat ze hier in de supermarkt als bier verkopen niet denken, ook Frankrijk heeft zijn ambachtelijke bierbrouwerijen. Je vindt ze allemaal via deze site. Een linktip van Gertjan, die ook de kopregel boven dit logje bedacht. Bedankt, Gertjan!

15 reacties op “Biertjes??!? JAAH!

 1. Ook deze site start voor ons Hollanders op in de Engelse taal, Krek. Bizar maar waar.

 2. Ik heb jouw volledige link ingevoegd, Gertjan. Als je op het plaatje klikt, zou het Frans moeten zijn.

 3. Nee, toch niet. Daar is hij voor mij zelfs ook in het Engels. Ik geeft het op! Het gaat over bier in Frankrijk. De purist die per se de Franse versie wil lezen, klikt maar op de Franse vlag.

 4. Bij mij is het deze keer Frans…
  En bedankt!!
  Ik zit al te verzinnen: bootjes, badjas, butjes, beetjes etc.
  Wie gaat er nog wat bij mijn bietjes achterlaten? 0 is zo zielug.

 5. Goed dan, al ben ik geen culifan, een reactie bij de bietjes. Al vind ik dat de vrouwelijke bezoekers je lelijk in de steek hebben gelaten op dat vlak. Bietje flauw!

 6. Ja, maar Krek rijdt door Belgie met zijn ogen dicht, dus moet ie wel wat in Frankrijk kopen.

 7. dat je het maar wéét!in belgie meer dan 500 biersoorten!
  rijdt je door belgie neem er een van elks ben je na 7 dagen bijna nuchter in frankrijk en belgie gepasseerd!
  santé!

 8. Ik begin wel wat te voelen voor een algeheel Belgenverbod. Of die hele santekraam toch maar opdelen? Heerlijk lijkt me dat, dat je zo van Nederland Frankrijk in kunt rijden. Zijn we meteen van dat kinderachtige gezeik over die talen af.

 9. En Brussel als een soort Washington DC ertussen in als nergens toebehorende Europese hoofdstad. Prima oplossing. En dan kunnen we meteen al die koninklijke huizen afschaffen.