Brand in marigné-peuton

Wat een toestand weer vandaag. Ben ik helemaal blij boodschappen gaan doen, kom nog steeds blij terug en zie dat het bij/rondom/achter ons huis helemaal wit is. Ik denk nog, goh wat raar mist met zoveel wind,….tja ben af en toe wat naief….. Ik stap uit de auto en ik ruik rook….heel veel rook en ik denk nog oh shit ons huis, maar nee daar is niks aan de hand, maar de rook wordt wel steeds dikker. En ik krijg het toch wel benauwd en ons huis is nog absoluut niet af te sluiten dus ook binnen is het niet te harden..Enfin ik bel de brandweer om te vragen of ik hier weg moet of zo…..Bah mais oui c’est seulement un petit feu madam, cést rien, Tja zal wel denk ik maar ik vraag toch maar even door, chemische fabriek of zo (zijn hier niet maar heb ik het verleden ooit een brand meegemaakt bij shell chemie, dus dat zit in mijn hoofd) Mais non madam ……Het bleek alleen ‘maar’ een bosbrand te zijn hier verder op. Ik ben toch maar weggegaan met kinderen en dwangmatige schoonzus en net weer terug gekomen. het stinkt nog steeds naar rook, heb alle ramen opengezet, ben blij dat er een flink windje staat om lekker door te tochten.
Marjan

7 reacties op “Brand in marigné-peuton

 1. Brrr, altijd eng, brand. De mensen die het Atkins.web-log drijven, hebben dat ook meegemaakt. Midden in de nacht gewekt door het rookalarm! Dat zet je toch aan het denken…

 2. Nou dat ik hoop ik ook nooit mee te maken hoor! Vreselijk lijkt me dat! 🙁

 3. Nee nog niet, maar de koffers staan al gepakt en morgenochten om een uurtje of 9 (dus exact 9.00 uur) gaat ze weer weg……………….JIPPIE

 4. Jeetje zeg, wat een dag……..Vanmorgen die brand en vanavond was ik blij dat mijn dwangmatige schoonzus er was:?
  Ik kom nl net terug uit het ziekenhuis, mijn zoontje jasper (10) was gevallen en werd misselijk, viel bijna flauw van de pijn in zijn pols. Dus ik met hem naar het ziekenhuis en dwangmatige schoonzus kon mooi op de 2 meiden passen anders had ik die mee moeten nemen….
  In het ziekenhuis foto’s gemaakt gelukkig niet gebroken maar wel flink gekneusd. Het arme kind moet zo’n skatedingachtig iets om zijn pols, 2 weken lang…….en dat in de vakantie.. Ik ga nu naar bed dan kan er in ieder geval niets meer gebeuren….Oh ja vandaag ook eindelijk ons huis in hoofddorp verkocht, dus…ook nog iets goed gebeurd
  trusten
  Marjan

 5. Krek, dat kwam zo uit
  verplaats het maar hier naartoe, ze doen d’r toch nix mee daar 😉