Camping zoekt beheerder voor één zomer


Droom je van een eigen camping in Frankrijk? Maar weet je niet zeker of het écht een toekomst voor jou is? Dan is dit je kans. De eigenaar van Camping Les Soulins in Corancy (vlak bij Lac de Pannecière in de Morvan) zoeken een beheerder(sstel) voor één seizoen. En het is behoorlijk urgent ook nog. Je kunt eigenlijk al vanaf 15 april aan de bak. Interesse? Bel 00 33 386 78 05 38 of mail naar info@corancy.com. Enneh… als het wat wordt, hou je ons dan op de hoogte van je belevenissen? Meteen mooie reclame voor ‘jouw’ camping!

7 reacties op “Camping zoekt beheerder voor één zomer

  1. Overigens zou ik de beheerder gezien de tijdsdruk aanraden ook een oproep te plaatsen bij Frankrijkforum. Hoe is het daar trouwens mee? Ben ik al maanden niet meer wezen kijken.

  2. inmiddels staat ook een oproep op het frankrijkforum…dit ziet er keurig uit, vind je niet, als hier niet iemand op reageert….’tis dat ik teveel patienten heb, anders…..

  3. @Krek: had bij FF een verwijzing gemaakt naar deze log, maar helaas Hans is er nog steeds niet overheen en heeft de verwijzing eruit gehaald….jammer dat de strijdbijl dus nog steeds niet begraven is ook al ben je geen maanden meer wezen kijken….HenF is schijnbaar in de ogen van Hance, France, FF een zeer besmettelijke plek op internet….helaas, het kon zo mooi zijn met z’n allen…

  4. we hebben uit de vele reacties een keuze gemaakt. dank voor jullie medewerking en eh….de reacties kwamen via FF.

  5. Wie weet er een route naar Les Gets zonder door Zwitserland te hoeven rijden?
    Alvast bedankt!