Chez Roger et Françoise – 1 december


Klik logo voor smoelenboek.

Ik was er even helemaal beduusd van, de heftige reactie tegen mijn OG-site Immogo, bij Frankrijktoplist… Bagger? Is het echt zó slecht wat ik gebakken heb?
Gelukkig bleek bij nader onderzoek de kritikaster niet geheel objectief. Sterker, het was iemand die nog een appeltje met mij te schillen had.
Ik baal er wel een beetje van, want ik jaag liever niemand tegen me in het harnas. Maar zelf ben ik altijd de eerste om mijn fouten toe te geven en – als het kan – te repareren. Je kunt wel gewoon je mond houden. Maar dan hebben de brutalen inderdaad zonder slag of stoot de halve wereld. Enfin, zie het logje hieronder.

108 reacties op “Chez Roger et Françoise – 1 december

 1. Voor de genieters
  Een erotische massage! Waar seks en liefde elkaar ontmoeten…
  Seks en erotiek worden steeds belangrijker in een relatie dus is het belangrijk om in je seksuele relatie niet af te stompen en dus af en toe net dat tikkeltje meer te doen voor je partner zoals een erotische massage…
  Een erotische massage is goed om na een zware werkdag toch nog te kunnen genieten van seks zonder het gevoel te krijgen dat dit een verplichting is of vervelend.
  Daar een massage dicht aanleunt bij knuffelen zijn het vooral vrouwen die van een erotische massage genieten maar ook mannen vinden het leuk om even in de watten gelegd te worden door hun vrouwtje.
  Belangrijk is wel dat beide partners de tijd hebben en deze ook nemen om echt tot een relaxte situatie te komen.
  Voorbereiding tot een erotische massage
  Hieronder enkele tips waar je moet op letten voor je start met een erotische massage:
  Zorg dat jij en je partner een relaxte houding kunnen aannemen;
  Een lekker temperatuurtje is noodzakelijk om niet te liggen rillen of zweten als je net op dat moment voor 100% wilt genieten van je wel verdiende massage;
  Zorg er voor dat je niet kunt gestoord worden door tergende geluiden ( telefoon, TV, roepende kinderen,… );
  Als je geen vlekken wilt kan je het best eerst een badhanddoek gebruiken;
  Zorg dat je massageolie bij de hand hebt ( of een ander glijmiddel zoals eetbare olies etc… )
  Geknipte nagels zijn geen overbodige luxe als je niet wilt dat je partner drie dagen later nog met herinneringen van zijn massage rondloopt!
  Heb je niet veel tijd? begin er niet aan en stel het uit tot je wel tijd kan vrijmaken want een massage vraagt nu eenmaal veel tijd en attentie.
  Eens je partner klaar ligt kies je zelf de gemakkelijkste houding om de massage te geven. Voor de rug of schouders zit je best op je partner maar dan wel zo, dat je niet met je vole gewicht op diens lichaam leunt. ( ga op je knieën zitten en leun ietsje naar achter ). Voor andere lichaamsdelen kan je best naast je partner zitten of staan.
  hoe masseren?
  Voor de massage zelf moet je je partner leren ontdekken: wat heeft hij/zij graag, wat is stimulerend of net relaxerend, etc. Start bijvoorbeeld met schouders en nek en zak langzaam naar de onderrug om dan, ( zonder tussenstop ! ) de benen onder handen te nemen. Bij een erotische massage is het vooral belangrijk je partner een leuke tijd te bezorgen dus wees attent op aanwijzingen van genot ( lichte kreuntjes, ontspannende spieren,… ). Spreek desnoods op voorhand af dat je elkaar richtlijnen zal geven waar je het liefst onder handen genomen wordt. Trage bewegingen en drukverschillen verhogen de ontspanning dus variatie is de boodschap!
  Erogene zones
  Hals en Nek: Bij vrouwen is de hals en nek een zeer erogene zone ( tot en met de achterkant van de oren ). Bij mannen is dit veel minder het geval maar het werkt sowieso relaxerend;
  Borsten: Bij beide geslachten is dit een gevoelige plaats en vooral daar, waar de borsten overgaan in het lichaam;
  Buik: hier komen veel zenuwen samen dus is deze zeer gevoelig aan strelingen. De buik kan je wel opdelen in twee delen namelijk van de borstkas tot de navel en van de navel tot de schaamstreek. Het spreekt voor zich dat dit laatste het allergevoeligst is van de twee.
  Benen: Vooral de binnenkant van de bovenbenen zijn gevoelig daar deze dicht bij de schaamstreek liggen;
  Voeten: Voor de meeste is dit niet echt een erogene zone maar een voetmassage doet perfect dienst als start van de massage of als je partner enige rust wil brengen. Om kietelen te vermijden is het best dat je begint met de wreef en langzaam naar de voetzool overgaat.
  Als laatste nog een speciale tip voor mannen: Bij een erotische massage is het inderdaad leuk om daarna seks te hebben maar dit wil niet zeggen dat je na enkele minuten reeds uw partner haar geslachtsdelen in bezit moet hebben. Laat je partner voelen dat je om haar geeft en haar wilt verwennen.
  Bron: NetOnline redactie
  Geplaatst op: 20/11/2004

 2. Je zit er een dag naast, Peter. En had jij er als taalvirtuoos niet even doorheen kunnen gaan. De lust ontgaat mij bij al die kromme zinnen. “dit wil niet zeggen dat je na enkele minuten reeds uw partner haar geslachtsdelen in bezit moet hebben” Brrrrr. Dat de redactie van NetOnline zich schame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *