Chez Roger et Françoise – 13 september


Hè, wat, is dit het café? En waarom staat het volgende dan hier?
Het Japanse knuffeldier Totoro, uit de leukste tekenfilm die ik ken, figureert op dit Franse weblog. Heeft verder niks met Frankrijk te maken. So what? Als je ooit de kans hebt deze anime op de kop te tikken…. doen! Disney komt niet in de buurt! MEER.
Vanmorgen voor alle koffie gratis refills!

19 reacties op “Chez Roger et Françoise – 13 september

 1. Goede morgen
  Even een snelle koffie dan maar.
  @Ronaldus: pampus mag dan wel niet in de Noordzee liggen, mijn hond ligt er regelmatig voor ;). Niet ik, maar de schoonfamilie komt uit NH (Bakkum, Zaandam en A’dam)

 2. Goedemorgen allemaal geef mij maar een petit cafe en iets waardoor mijn ogen er weer normaal uit gaan zien.

 3. He Psssssst Roger : Robert is wel aardig maar jaagt wel je vaste gasten weg wil zeker een eigen plaatsje aan het raam hebben 🙁

 4. Nou, ik wel, ik kijk even om het hoekje maar ben ook zo weer verdwenen. Doe mij maar een seize, pression, qui, merci en nu ben ik er weer van door

 5. Ik zeg het je: het is net als chocolade, drop en alcohol: verslavend en ongezond. Dat zit maar dag en nacht achter de computer…
  Bovendien zijn het toch vaak de wat zielige, bleke nerds die weblogs bijhouden, niet de sportieve gebruinde types met leuke vriendinnetjes. Die hebben wel wat anders aan hun hoofd. Dus word je nou ongezond van webloggen, of gaan ongezonde types webloggen? Lies, lies and damned statistics!

 6. nix van aantrekken. Wij zijn gewoon de uitzondering enz enz.
  Ik ben nl. én niet bleek én niet ongezond én geen nerd.
  Wil wel graag een leuk vriendinnetje

 7. n’avond, ik kom maar heel ff binnen want de plicht elders roept ook nog. Vanmiddag kwam ik in een discussie terecht over de doppen van wijnflessen, waarom heeft de 1 een witte bovenkant en de ander een groene sticker boven op de dop.
  Zou iets met belasting te maken hebben. Wie o wie heeft enig idee waarom dit is…
  Misschien kom ik vanavond nog even langs om, wie weet de oplossing van dit raadsel te vernemen.

 8. Ronaldus, heeft dat niet iets te maken met het alcoholpercentage?? in tegenstelling tot Nederland hebben een aantal merken dezelfde wijnen in 10, 11 en 12 %-en
  Din, leuk vriendinnetje wil ik ook wel

 9. heeft iedereen zich nou aangemeld voor gratis bellen via Internet? nog ff en de log is uit het zicht 8)

 10. @Ferry; dat zou mogelijk kunnen zijn 10 of 12%, misschien moet ik dit voorleggen aan onze vinoloog op dit log.
  En ik hoop dat ik inmiddels gratis kan bellen, zijn dezelfde jongens die kazaa hebben gelanceerd.

 11. ik wil ook een leuk vriendinnetje…
  @Krek, heb je al gezien dat je uitgedaagd wordt op het franrijkforum? Gaat over dat leuke linkje van Robert. Ene Hans van het frankrijkforum heeft hem ook gezien.

 12. roger…. mag ik nog een whisky, en trek ff een blik vriendinnen open voor de mensen hier. Ik krijg trouwens wat last van m’n maag en voel ergens een lichte hoofdpijn opkomen. eh.. roger vraag mister Duncan wat ie van me wil drinken….maar niet van dat dure spul hoor.