Chez Roger et Françoise – 15 november


Klik logo voor smoelenboek.

Lekker Frans weekend wel. Zaterdag gewinkeld in Frankrijk. Gisteren waren Engelse buren op bezoek in Frankrijk. Ik heb veel Bordeaux uit Frankrijk gedronken. En morgen ga ik weer lekker Nederlandse teksten schrijven uit Frankrijk.
Wat? Is Krek. gek geworden? Neuh, maar ik krijg klachten dat ons weblog niet Frans genoeg zou zijn. Van een Nederlandse boerin in Frankrijk. Dus dan ben ik niet te beroerd om hier iets aan te doen. Vanuit La Chapelle-Thècle, Frans dorp in Frankrijk.
Prettige werkweek toegewenst. Vooral Ronaldus sterkte, op weg naar het volgende weekend. En Dineke, je vroeg je gisteren af hoe de leugen- en diefachtige makelaar Ter Steege zo hoog in de toplist kan staan. Wel, er zijn manieren om het 1 day 1 vote-systeem te omzeilen en meermaals te stemmen vanaf dezelfde computer. Gezien het moreel en ethisch niveau van onderhavige makelaar annex plagiator zou het me niet verbazen als ze zo’n manier toepassen.

164 reacties op “Chez Roger et Françoise – 15 november

 1. @peter denk je dat ze hem nu opnemen of naar zijn probleem luisteren.iI ken de artsen uit engeland ze sluiten hem op en het probleem is opgelost.

 2. @Peter, die profeet elia site is heel erg eng. Ik ben heel erg tolerant, maar zullen we zulke sites maar achterwege laten, krijg er de rillingen van, word ik nog liever door een hond gebeten…
  @Hanneke, die situatie van vanmorgen is al tig keer voorgekomen, en ze weet heel goed dat als ze in de vuilnis bak zit te wroeten en ze wordt betrapt dat ze dan naar buiten moet. Nee, er is meer aan de hand, ze is heel erg schichtig de laatste tijd en ik moet eerlijk zeggen dat ik geen zin heb om haar constant in de gaten te houden met de kinderen erbij. Is ook haast onmogelijk, ben bang dat het een prikje wordt, de kinderen gaan voor en we hebben nog 3 anderen honden die op het moment ook behoorlijk zenuwachtig van haar worden. Het blijven beesten en als je er alleen nog maar ellende van hebt mogen ze van mij vertrekken.
  Ik wil haar wel meenemen naar de BBQ, hondenvlees schijnt heel erg lekker te zijn.
  @Aat, maak je geen zorgen, wij nemen de honden niet mee.
  Bij de weg: onze kat is al een week weg en dat vind ik eigenlijk veel erger.

 3. Erasmus voor grootste nederlander, wat mij betreft…
  Enne ik kan niet stemmen, want het kan alleen telefonisch naar een 09-nummer en dat kun je niet bellen vanuit FR.

 4. Bovendien, who cares wie de grootste Nederlander is? Dit is alleen bedacht om kijkers te trekken en telefoonminuutjes te scoren. Ik stem voor Rick Smits, of onzelandgenootRick Smits zoals Mart Smeets altijd zei. Rijk geworden door groot te zijn.

 5. just fun deze keer, maar t klokje van gehoorzaamheid tikt.
  roger, bretonse whisky, perfect gewoon, dankjewel, smaakte prima.
  En voor het overige: bonne nuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *