Chez Roger et Françoise – 2 december


Klik logo voor smoelenboek.

Het café is wat vroeg open, vandaag, maar in de virtuele wereld kun je gewoon in dat van gisteren blijven zitten. Wereld Aids Dag is voorbij. Tijd op écht stil te staan bij alle aidsdoden en HIV-patiënten. Vooral in Afrika, waar de Paus laat beweren dat condooms AIDS doorlaten. Daar gaat de overbevolking zich met behulp van deze ziekte vanzelf oplossen. Hoewel, Frankrijk heeft de Aids-medicijnpatenten voor Afrika vrij gegeven. Dat is dan toch wel weer een mooi gebaar.

69 reacties op “Chez Roger et Françoise – 2 december

  1. Helaas heb ik het genoegen nog nooit gehad, maar het schijnt geweldig te zijn…
    Helemaal geschoon en gelouterd treed je daarna de buitenwereld tegemoet.

  2. Hm. Weet niet of je dat echt wel wenst. Weet je hoeveel troep er van je af komt? Vrouwen voelen elkaar beter aan. Tel daarbij op dat veel vrouwen na hun menstruatie e.d. naar de hammam gaan. Onrein, dus niet echt een mannengebeuren.

  3. Ben in erin geweest en idd mannen en vrouwen gescheiden waar ik was een zeer oude bedoeling massage gehad op een stenen tafel met verschillende soorten zand voor het scrub effect was niet echt een plezierige ervaring. Maar altijd leuk om mee te maken. Wa een studie reis om te kijken of het exploitabel was voor nederland maar heb uiteindelijk gekozen om een oude romeinse thermen te bouwen met modere luxe. Dus dezelfde opbouw van baden zoals de romeinen 2000 jaar geleden het bad ingingen.

  4. Ik herinner me die geweldige reportage van Michael Palin (Pole to Pole): eerst nam hij in de Oekraïne een modderbad en vervolgens -enkele dagen later- in Istanbul naar de hammam. Hij geneerde zich dood over al het vuil dat van ‘m af kwam.

  5. Ik ga slapen morgen de telethon VTT randonnée voorbereiden zodat er geen mensen naar beneden kunnen vallen en hopen dat we wat geld inzamelen dit jaar onderzoek naar spierziekten.En oud medewerkster van mij heeft haar beide kinderen en drie broers verloren alle aan een spierziekte en dat heeft me indertijd erg aangegrepen dus we gaan ervoor. Zoals Bernard verleden week nog zei kan je wat missen geef ervoor !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *