Chez Roger et Françoise – 20 december


Klik logo voor smoelenboek.

Dreigend maar onafwendbaar komen de Kerstdagen naderbij. De laatste inkopen worden gedaan. De laatste knopen omtrent de bouffe worden doorgehakt, de laatste ganzen staan natrillend van de nekslag hun lever af. Nog even, en het grote vreten kan van start.
Gaat iemand nog wat origineels doen, met de Kerst?

164 reacties op “Chez Roger et Françoise – 20 december

  1. whola .. ik dacht al .. hoe ver moet ik gaan voordat ik ene standje van Krek krijg ! Ben je niet nij dat ik er weer ben ? Of wil je liever dat ik weer op reis ga ?

  2. ik heb nog een discussie gaande met mijn Yank collegas over de Engelse taal.. ik ga nog ff verder…
    TRUStE … en … tot MORGEN !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *