—TWIST-PUNT—


Heb je wat te griepen? Ben je het oneens met Hollandais en France? Vind je dat iets beter kan of moet? Heb je gewoon eens zin om lekker te schelden? Hier vind je altijd een luisterend oor. Mét het risico om tot aan je schoenzolen afgebrand te worden. Of gewoon gelijk en je zin te krijgen (SAAI!).

64 reacties op “—TWIST-PUNT—

 1. moest ‘poneren’ zijn. Niet zo zeiken, Henk
  En ik moest volgens Henk oppassen niet met doorgesneden keel op het asfalt terecht te komen. Had ik ff weggedrukt, kennelijk

 2. @Krek: Een mening is slechts een mening, ik beschik niet over de middelen om die door wie dan ooks strot te duwen, integendeel. “Die Gedanken sind Frei”, toch?

 3. Je komt te pas en te onpas met je mening op de proppen. “Overigens ben ik van mening dat Kartago verwoest moet worden.” Dat drammerige komt op mij over als door de strot duwen. En als je het over je lijfspreuk hebt, ben je volgens mij in de war met “Arbeit macht frei”.

 4. Getver, it takes one to know one? Is dat jouw lijfspreuk, Henk?
  Jij stelde dat de ‘gedachten’ vrij waren, maar je liet het niet bij gedachten en drong je mening aan een ieder op, hetgeen Krek -heel terecht- de kreet ontlokte die de fascisten hanteerden, die ook iedereen hun mening wilden opdringen. That’s all.

 5. Ach, dat was natuurlijk maar een plaagstootje, Henk, met zo’n mooie voorzet lastig naast te koppen. Ik weet heus ook wel dat jij geen fascist bent. Maar door mijn grappen leid ik ons wel af van het hoofdtopic: te pas en te onpas met je mening aan komen zetten, juist omdat je weet dat je gesprekspartner het met deze mening niet eens is. Ik reageerde dus niet op jouw mening (nou ja een beetje) maar op je drammerigheid.

 6. Trouwens, ik heb mijn reactie op jouw asfaltwaarschuwing nog eens teruggezocht:
  Henk, ik heb een hekel aan mensen die elke keer weer een opening zoeken om hun stokpaardje over de toonbank te duwen. We hadden het over liefdadigheid en jij probeert je bekrompen ideeën over het moslimgevaar weer tot onderwerp te verheffen. Hoewel verheffen wellicht niet het juiste woord is.
  Inderdaad een beetje gebeten. Maar ik denk wel terecht, want je reactie had maar één doel: het stokpaardje van stal halen.
  Je moet mijn reactie daarop maar zien als het zero tolerance-beleid van een alert webmaster. Dat moet jou toch aanspreken.

 7. @Dineke: Sinds wanneer is het uiten van een mening hetzelfde als het opdringen van die mening? Als uiten hetzelfde is als opdringen?????? Ik wor nie goet, wat een godgeklaagde simpelheid.
  @Krek: Dank voor je morele begeleiding, ik beloof je dat ik een beter mens zal worden en m’n zondige gedachten voortaan voor me zal houden én er vooral voor zal zorgen dat m’n haar goed zit.
  Groet, Henk.

 8. Uiten en uien =2
  C’est le ton qui fait la musique etc. etc.
  Dat je mij van simpelheid beticht zegt meer over jou dan over mij.

 9. @Dineke: Ik weet geen andere term voor de vaststelling dat het ‘geven’ van een mening hetzelfde is als het ‘opdringen’ van een mening, excuses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *