Chez Roger et Françoise – 21 september


Minschen, minschen nog an toe. Ik ben bezeten door de moeder van alle verkoudheden. Een kop vol watten, druipneus, hoesten. En nog ‘on the wagon’ ook. “Het zit wel, maar niet mee.”, zou mijn moeder zeggen. Nog even het café voor morgen openen en dan lekker naar bed. Truste!

68 reacties op “Chez Roger et Françoise – 21 september

 1. Nee, serieus, ik vind het steeds moeilijker worden om aan goede doelen te geven met al die berichten in de media, want je wilt toch dat je geld echt goed terecht komt. Dus ik vind het idee van Krek zo gek nog niet.

 2. Doel is om kleine doelen te vinden. Van die vrijwilligers die er zelf naar toe gaan en projectjes opzetten. Ik kreeg toevallig net de nieuwsbrief van Los Niños, heel mooi wat die doen. Ga maar eens op hun site kijken (via allemaallappenlink links). Dit zijn echt mensen die zélf wonden verschonen en aidspatiënten van straat plukken en naar het ziekenhuis brengen. En die al blij zijn met een paar dozen etuitjes met luizensetjes voor het schooltje. Of een tweedehands laptop. Als je dat leest schieten de tranen in je broek!

 3. Goedenavond…..
  @Hanneke wat een vreselijke domper, ik zou zeker, ook al haalt het waarschijnlijk niets meer uit, het hier niet zonder meer bij laten zitten. Een brief van een advocaat of de notaris
  geeft het gevoel dat je in ieder geval nog iets hebt ondernomen tegen dit soort wanpraktijken.
  Toen wij het CdV hadden getekend moesten we nog 2 maanden wachten op toestemming van de boerenbond.
  Pas toen de handtekening bij de notaris onder de koopakte was gezet hebben we de champagne ontkurkt.
  En wie weet…. loop je nu tegen een nog mooier huis aan.

 4. Ik moet ook steeds website invullen , maar ik heb nog niet begrepen hoe ik dit nu standaard erin kan hebben staan.
  @Hanneke, kijk even in je postvak, ik heb je gemaild…..
  @Ronald, ik was inderdaad weer begonnen….had de voorpagina laten zien aan mijn assistentes (heel trots) maar ze vonden er niets aan…klint veel belovend….maar eens nadenken over een andere lay-out…..of via mijn web-builder of frontpage of publisher of web to date, ik kan kiezen, ik weet het niet meer……

 5. @Frank,andere assistentes zoeken… Op het eerste gezicht vind ik ‘m er prima uitzien.
  Het is net als het inrichten van een huis,moet je ook 3 x doen
  voor het naar je zin is. Ik heb, om ieders nieuwsgierigheid te bevredigen, een simpel ding geplaatst, en neem nu de tijd om tot iets moois te komen.

 6. Goeie vraag Ronaldus, we wachten het antwoord van Krek gewoon rustig af…
  @Krek, lekker gevolleybald…zou je dat echt zo schrijven, ziet er raar uit, vind je niet?
  en ik ga nu lekker slapen…..Trusten

 7. Eeuwige roem en een kus van de rondemiss. En nu gaat hier de deur dicht en open ik alvast het café voor morgen. De kinderen vrij van school, dus uitslapen. Ha, wat is het fijn, freelancer te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *