Chez Roger et Françoise – 22 november


Klik logo voor smoelenboek.

“Tell me why?”
“I don’t like mondays!”
OK, vanaf vandaag is het café verboden terrein voor harde discussies over de kwaliteit van HeF en (on)gewenste bezoekers. Daarvoor hebben we nu het TWIST-PUNT. Polemische reacties worden verplaatst naar het TWIST-PUNT en hier in het café gewist. En bij volharden alleen nog maar gewist, want we blijven natuurlijk niet aan de gang. Alle andere onderwerpen mogen natuurlijk wél in Chez Roger et Françoise.
Kortom: iedereen heeft nog steed de vrijheid zijn of haar mening te uiten. Als je het maar doet op de juiste plek. En dit geldt ook voor die gek Krek. met zijn grote bek!

113 reacties op “Chez Roger et Françoise – 22 november

 1. snotverdesnotver……. klasieke fout, mooi werkstukje gemaakt, niet opgeslagen tussendoor #@//)_;;;+=
  weer drie kwartier naar de maan.
  Roger…

 2. Ja, Denis, je komt hier toch niet om je Quality Food te pushen of wel. Ik vond al dat hij verdacht vaak langs kwam op je verschillende sites. Heb je aandelen of krijg je commissie?

 3. @Ronaldus: ik kan moeilijk zeggen: “Koop een Apple”, want het overkomt mij ook wel eens. Alleen zit er een soort autosave op, waardoor Word documenten en mailtjes meestal wel te herstellen zijn.
  @Peter: muurbloempjes, die mij overigens allemaal even lief zijn, willen per definitie níet met hun hoofd in het smoelenboek. Denis hier was de uitzondering, die zoals je weet…

 4. Jaaa, we moeten streng zijn. Op Denis zijn site zag ik de leverancier van overheerlijke topkwaliteit Hollandse voedingsmiddelen al een paar keer quasi-onverschillig door het beeld schuiven. Een beetje zoals wethouder Hekking voor zijn Burgemeester van Juinen (of heb jij dat gemist Coco?). Scherp als ik ben op dit soort belangenverstrengeling, aangezien ik nooit eens mijn eigen site immogo.com (publicité immobilière gratuite jusqu’à la vente) push in deze kolommen, leek het me goed meteen duidelijk grenzen te stellen. Het zij je vergeven Denis.

 5. Weet je wat, Denis, vraag je vriendje of hij bereid is bezoekers van HeF een voorkeursbehandeling te geven. In ruil voor een logje plus een vaste plek op onze linkspagina. Net als de Bullerjan kachels.

 6. @ Krek: Dat valt natuurlijk altijd te regelen. Nederlanders en Frankrijk liefhebbers onder elkaar hebben natuurlijk een streepje voor! Vrijdag krijg je van mij het gedetailleerde antwoord. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *