Chez Roger et Françoise – 22 november


Klik logo voor smoelenboek.

“Tell me why?”
“I don’t like mondays!”
OK, vanaf vandaag is het café verboden terrein voor harde discussies over de kwaliteit van HeF en (on)gewenste bezoekers. Daarvoor hebben we nu het TWIST-PUNT. Polemische reacties worden verplaatst naar het TWIST-PUNT en hier in het café gewist. En bij volharden alleen nog maar gewist, want we blijven natuurlijk niet aan de gang. Alle andere onderwerpen mogen natuurlijk wél in Chez Roger et Françoise.
Kortom: iedereen heeft nog steed de vrijheid zijn of haar mening te uiten. Als je het maar doet op de juiste plek. En dit geldt ook voor die gek Krek. met zijn grote bek!

113 reacties op “Chez Roger et Françoise – 22 november

 1. Goedemorgen!
  zo, wat een gebeurtenissen weer, heb ik allemaal gemist.
  Ik ben zo verschrikkelijk zenuwachtig!! ik moet vanmiddag naar de tandarts en er gaat geboord worden!!! Ik ben als de DOOD voor de tandarts!!!!
  maar vriendlief gaat mee om mijn handje vast te houden.

 2. Ken dat, denk wat een lekker gevoel het is als het voorbij is. Positief blijven. En hij verdooft je toch???

 3. Goedemorgen, u allen.
  Sinds gistermiddag zijn we weer terug uit een opnieuw koud en nat Frankrijk. Alwaar we twee huizen hebben bezichtigd: eentje in de Cantal en eentje in de Aveyron. De laatste hadden we al eerder bezocht en dat is een pand waar we wel enige interesse hebben. Tijdens dit bezoek bleek dat er, in tegenstelling tot door de eigenaresse verstrekte info, geen rioolaansluiting was maar een fosse septique en dat er houtworm in de zolderbalken zit. Fijn is dat altijd. Verdere ontwikkelingen hangen vooral af van de prijs en of de buren ons een stukje grond erbij willen verkopen.
  Maar goed: het dorp is leuk, de omgeving is prachtig dus dat zijn pluspunten.
  En we zijn nu in het fantastische bezit van een Franse bankrekening en een Franse rechtsbijstandsverzekering! Sinds onze ervaringen met het andere pand leek ons dat wel een nuttige investering.
  Enfin. Ik ga nu eerst even bijlezen. Blijkbaar is het agrarisch gepeupel weer bezig geweest. Ga, ga, Marianne, oh, nee, Monique.
  Jolanda: sterkte. Een verdovinkje doet inderdaad wonderen.

 4. ik ga zeker weten voor de verdoving, altijd!!
  maar door mijn angst werkt die minder. Laatste tijd gaat het wel goed, maar ik heb een keer gehad dat ie zoveel had gespoten dat ie er een ‘olifant mee plat kon krijgen’ en nog voelde ik het. Komt echt gewoon door mijn angst.
  Hanneke, wat lijkt me dat leuk zeg, huisjes kijken, maar je moet idd wel heel kritisch zijn, een omgeving en een dorpje kunnen mooi zijn, maar het gaat uiteindelijk ook om het huis zelf.
  Willen jullie een huis wat jullie moeten verbouwen of zijn jullie op zoek naar een huis waar niet al te veel aan moet gebeuren?

 5. Het huis wat we gezien hebben moet volgens de makelaarsinfo ‘opgefrist’ worden. Het is van 1973 en er sinds die tijd geen reet meer aan gedaan. Het opfrissen is dus wel iets meer dan opfrissen, alhoewel er geen structurele werkzaamheden noodzakelijk zijn. We zoeken dus niet een echt project waarvan alleen muren en daken nog staan, maar het mag best wat meer werk zijn dan een nieuw behangetje of een fris verfje. En dat is dit ook. Alleen al een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer zijn meer dan nodig.

 6. ja precies, want je moet echt van alle markten thuis zijn als je zo’n bouwval koopt.
  Vaak zie je nog die mooie behangetjes uit de jaren 60 of 70 zitten, he, prachtig! Dat oranje of groen met bruin

 7. Nee joh. Bloemetjes. Meer bloemetjes. Overal bloemetjes. In de plee uit de jaren ’70. In de slaapkamers uit de jaren ’80, nét in de mode gekomen op het platteland van Frankrijk. In het appartement onherkenbaar onder de schimmel en aanslag.
  Het geheel wordt natuurlijk smaakvol afgerond met de onvermijdelijke donker eiken keuken, die in dit geval jammerlijk in elkaar zakt als je er naar kijkt. Enfin, dat scheelt al weer slopen.

 8. Goeiemorgen allemaal.
  Sorry Hanneke, niet zo minachtend over de Fransen.
  Ik heb de indruk dat er veel zijn die in Frankrijk willen wonen maar zonder de Franse bevolking. Daarbij zijn er heel veel nieuwe huizen te koop. Anders laten bouwen helemaal naar smaak en wens.

 9. Hanneke doet toch niet zo negatief over de Fransen?
  Het klopt toch dat veel woningen op het platteland al heel lang leeg staan omdat mensen naar de grotere steden verhuizen?

 10. Vergeet ook niet dat de Fransen anders leven als in Nederland.
  De Fransman geeft heel wat meer uit aan eten en drinken dan de Nederlander. En inderdaad misschien iets minder aan z’n huis. Heeft ook met het klimaat te maken, we leven hier meer buiten. Nog iets anders, een Fransman is minder jaloers en afgunstig op het bezit van z’n buren dan in Nederland.
  Het is echt z’n laatste zorg of zijn buurman een grote, kleine of helemaal geen auto heeft.
  .

 11. Nee Jolanda, omdat ze zich rot lachen en die ouwe krotten voor een sappig prijsje aan jullie verkopen.

 12. Nou Coco, volgens mij haal jij Franse huizen en Fransen door elkaar.
  We moeten meestal gewoon erg lachen om wat we in Franse huizen aantreffen, maar dan wel onder het motto: ’s lands wijs, ’s lands eer’. De Franse smaak is gewoon anders dan de Nederlandse en daar moeten we het mee doen. Daar hoeft Frankrijk niet voor ontvolkt te worden. Als ik geen Fransen wilde tegen komen, ging ik wel naar Engeland, nietwaar? O nee, daar hebben ze ook bloemetjesbehang.
  Neemt niet weg dat we ons blijven verbazen over de algemene staat van onderhoud van veel woningen en de manier waarop te koop staande huizen gepresenteerd worden aan potentiële kopers. Maar verbazen mag, toch?
  Niet zo pissig doen, joh. Wat we hier delen is een liefde voor Frankrijk. Maar dat wil niet zeggen dat enige relativering en humor niet kunnen.

 13. Hanneke, weet je zeker dat het houtworm is en het geen ‘termites’ ( weet niet de Hollandse naam ervoor) zijn? De meeste gemeentes hebben een eigen dienst om dit te controleren. Zijn het termites dan is je huis binnen de korste helemaal opgevreten. Normaal gesproken moet er bij de acte de vente een annexe zijn of het huis insecten vrij is ja of nee.

 14. Vandaag haat ik de maandag, ben mijn tas kwijt, met alles erop en eraan. Creditcard geblokkeerd, mobiel geblokkeerd, Gendarmerie gebeld, die kunnen zich niet voorstellen dat er in Marigné-Peuton gejat wordt, dus naar de school, de mairie, de maire heeft het hele dorp gemobiliseerd, maar mijn tas is niet gevonden. Dus vanmiddag naar de Gendarmerie om aangifte. IK BAAL HIERVAN…..

 15. Ja en alles zit in mijn tas, portemonnee, paspoort, rijbewijs, carte gris en het allerergste, mijn boekje met schetsen en ideeën…

 16. Hoi Marjan, dit is niet echt leuk om de week te beginnen.
  Sterkte, denk dat de tas wel terug komt maar zonder eventueel geld wat erin zat.

 17. Heeft de hond hem niet ergens onder gesleept?
  @Hanneke: let ook op de boktor (capricorn). Zeer lastig uit te roeien, ook al omdat de larven jarenlang kunnen slapen alvorens opnieuw actief te worden. Bij stevige infectie moet het hele huis vergast worden. In sommige streken is overigens onderzoek naar termieten, net als naar asbest en lood, verplicht onderdeel van het verkoopproces (te betalen door de verkoper).

 18. @Hanneke, in onze streek is de verkopende partij dat verplicht. We hebben dat gecombineerd met een algeheel bouwkundig onderzoek.

 19. In die streek is onderzoek naar termieten inderdaad verplicht en die verklaring komt er ook, net als die naar lood en asbest. We zijn zeker dat het om houtworm gaat en hebben daar ook niet zoveel zorgen om.
  Marjan: mooi k*t, die jatterij. Sterkte ermee en hopelijk komt de boel weer boven water.
  Ik zit trouwens net naar een Engels programma te kijken over huisaankopen in het buitenland die rampzalig zijn afgelopen. Lullig, maar eerlijk gezegd zijn die Engelsen vaak ook zelf rampzalig als het gaat om het buitenland. Spreken de taal, zijn zo naief als de pest en bereiden zich slecht voor.

 20. Ben ik trouwens even blij met onze splinternieuwe rechtsbijstandsverzekering!

 21. ja, dat hoor je veel he, over die Engelsen… dat ze gewoon alles verkopen en naar het buitenland gaan, zonder voorbereiding, zonder dat ze de taal spreken. Ik heb een keer een engels stel gezien die naar de alpen gingen geloof ik en een hotel in een skigebied begonnen. Ze had nog nooit gekookt!!!!
  Het ging gewoon gigantisch mis de eerste keer dat ze voor de gasten moest koken, dat snap ik niet hoor…

 22. Ja, die had ik ook gezien. Het gebruikelijke gedoe met bouwvakkers die niet op tijd kwamen, ze hadden geen idee dat een hotel gewoon kei- en keihard werken is, dag in dag uit, geen woord Frans spreken…. zucht. Lees 1 boek, denk ik dan, en de helft van de frustratie had voorkomen kunnen worden.

 23. of dat ze het zo zat zijn dat de franse aannemers die zij in dienst hebben genomen niet zo hard werken… Dat weet je toch als je naar Frankijk gaat, ze werken daar heel anders (lees: langzamer/op het gemakje) en daar moet je genoegen mee nemen, anders kun je wel terug gaan…

 24. nou, op naar de tandarts!!! even doorbijten en dan sta ik weer ‘vrolijk’ buiten…

 25. Goed geheugen Ferry, was het niet echt vergeten. Voor ons echter geen grote feesten met de hele familie (alle 3) maar een gezellig samenzijn met vrouw en kinders vanavond.

 26. je gaat me toch niet wijsmaken dat je dat vergeten was.
  vanavond feestje in RF, neem je meisje mee, kun je het nog goedmaken. Wij helpen wel

 27. Ja Ferry, een uitspraak of een advies om tot een vergelijk te komen van de rechter.

 28. advies was idd om tot een schikking te komen. bodemprocedures schijnen nogal kostbaar te zijn. we hebben geschikt om van het gezeur af te zijn.
  reden om te procederen bleek het niet krijgen van een WW uitkering te zijn

 29. Nou, dat is ook een ervaring, aangifte doen bij de gendarmerie. Alles is genoteerd op een kladblaadje en vrijdag mag ik pas echt aangifte doen, omdat ze dan pas alle formulieren hebben die ze nodig hebben voor een buitenlands paspoort…. Want ze kunnen zich nog steeds niet voorstellen dat er in Marigné-Peuton een tas gejat wordt….. dat moet wel iemand gedaan die niet hier vandaan komt…Maar ik heb mijn tas nog steeds niet terug. Heb het hele dorp (3 straten) afgezocht, maar niks, nada, niente. Morgen nog naar gevonden voorwerpen in Chateau-Gontier (tip van de meester van Maaike), maar als ie daar is krijg ik hem hoogstwaarschijnlijk niet mee, want je moet je kunnen identificeren voordat je iets meekrijgt… dus wacht op een nieuw paspoort?????

 30. Zelf heb ik van al m’n papieren fotokopieen gemaakt.
  In geval van verlies of diefstal gaat het opnieuw aanvragen iets sneller.

 31. Ja, uit mijn auto, of uit de auto gevallen en opgeraapt door iemand.
  Ja ik ga nu ook maar overal kopieën van maken als ik alles weer heb. Door ervaring leert men…
  1 voordeel, het is erg goed voor mijn frans.

 32. Goedenavond, ff snel koffie…dan er weer vandoor.
  Tjee, Marjan, daar ben je mooi klaar mee.
  Ooit zelf ook zoiets meegemaakt, maanden later trekken we een meubelstuk naar voren en ja hoor… alle schrik voor niets.

 33. Ik ken dat, duurde bij mij maar een dag, aangifte enz. gedaan. Vindt ik de hele handel weer. Heb het de politie niet durven te vertellen.

 34. Zag vandaag een leuke op het net.
  Raisons d’être Hollandais:
  Vous pouvez être arrêtés pour avoir fait pousser des plantes,
  mais pas pour les avoir fumées.
  Les vélos sont une propriété publique. Les antivols sont un défi.

 35. Ben ook ff niet zichtbaar: onze pc is gecrashed. Zit nu op de laptop vanmijn zoon (ik haat die dingen). Vooralsnog ben ik ff incommunicado. Ik had het eigenlijk toch tedruk, dus de voorzienigheid greep in ;-)Doei.
  D.

 36. Een van mijn vaste grappen als reisleider voor Franse groepen was dat ik uitlegde dat als je fiets gestolen is, dat je dan ’s nachts laat in amsterdam rond moet gaan lopen, dan heb je de kans dat je je eigen fiets van een junk terug kan kopen voor 25 gulden. Weet je hoe dat heet? Le recyclage!
  @Peter: ik geloof dat ik dat WIE-speelgoed er ook maar af sloop. Dat gelul de hele tijd over wie er wel of niet is, daar word ik erg moe van. Bovendien zijn er meer Moniques op de wereld en maak ik er liever geen woorden meer aan vuil. StP, Coco? Laisse tomber.

 37. zoooo, mijn verdoving is uitgewerkt!!! heb heel erg in de stress gezeten, maar het is achter de rug (voorlopig weer)…
  Jeetje, wat een gedoe Marjan, dat zal je net zien dat je tas weg is, waar juist alles in zit!!! als het nou wat anders was geweest…

 38. @krek: groot gelijk. ben om duistere reden trouwens nu ook weer een vreemdeling.
  wat is dat trouwens voor onzin dat je 25 euro terugbetaalt voor je eigen fiets? Beetje Amsterdammer pakt dat anders aan. die doet met een vage beschrijving aangifte bij de politie, komt een paar weken later op de maandelijkse kijkdag voor gevonden fietsen en wijst een aardig rijwiel aan met de blij-verraste kreet: ,,da’s de mijne!”

 39. Goedenavond Roger, doe mij maar een dubbele Pastis zonder water, dan kan ik die griepvirussen tenminste doden die in mij rondspoken. Uit solidariteit met mijn collega’s ben ik vandaag maar lekker thuis gebleven 🙂 Daarom had ik wel even de tijd om mijn nieuwe website af te maken. En nu is dan de tijd gekomen om mijn webadres even te spammen. Ik doe dat open en bloot zodat ik niet van Krek. op mijn donder krijg zoals Wim laatst.

 40. @aat. Ziet er keurig uit, ook leerzaam voor hen die jullie voorbeeld willen volgen. om toch iets te zeuren: die afgezaagde Frontpageknoppen vind ik persoonlijk wat minder geslaagd. en een hint: op een perso-site mag een gastenboek eigenlijk niet ontbreken…

 41. Goedenavond.
  @Aat, nette site, alleen Peter is niet helemaal tevreden…
  mwaa.. kun je hem op twistpunt wel ff inpeperen 🙂
  @Krek. ik vind het wel geinig en ook praktisch om te zien wie er is, zeker als je elkaar realtime iets wil vertellen, of wanneer je maar het beste op kunt stappen.

 42. Dat valt wel mee hoor, ik vind het alleen jammer als ik aan de site kan zien met welk programma hij gemaakt is. In een restaurant wil ik ook niet weten hoe de kok te werk gaat…
  En inpeperen, ach kom, een gezellige discussie over mooi en niet mooi hoeft toch niet in een dark-room?

 43. Ik ben zelf nog steeds bezig om met publisher iets knaps te maken. Het kost alleen zo verduveld veel tijd.

 44. Wat een rust, doe mij nog maar een glas rode wijn… smaakt me uitstekend vanavond, ben mijn verdriet aan het drinken. Kwam er vanavond achter dat de enige pasfoto die ik nog van mijn moeder had in mijn tas zat..

 45. Als je tas werkelijk gestolen is bestaat er een kans dat hij alsnog ergens in de kant van de weg gevonden wordt.
  Zonder geld of pasjes maar vaak nog wel met persoonlijke spullen, ook dat heb ik een keer mee mogen maken.
  Dus wie weet..!

 46. Vraagje voor het hele café: ik kreeg een verzoekje van Dennis, van Azurnieuws.com, of hij ook in het smoelenboek mocht. Met daarbij een indrukwekkend formaat foto (1mb) van een dito Dennis. Plus de volgende tekst:
  Denis Billet, 24 jaartjes jong, woonachtig in Cannes, webmaster van oa http://www.azurnieuws.com, gek van France en vooral de Côte, frequente bezoeker van HeF en iemand die ook in het smoelenboek wilde. 
  Zelf vind ik dat Denis eigenlijk nog niet stamgast genoeg is. Hij reageert maar zelden. Aan de andere kant refereert hij wel regelmatig aan HeF op zijn eigen site. Maar ja, dat doen er meer. Nou wil ik niet alles zelf beslissen. Daarom: wat vinden de andere stamgasten? Wat zijn überhaupt de criteria om toegelaten te worden? Volstaat het dat we iemand aardig vinden, zoals Denis? Of moet je ook echt een regelmatig reaguurder zijn? Ik kan me niet herinneren dat meneer Billet ooit een rondje gegeven heeft. Maar nu ben ik er natuurlijk ook niet altijd, dus ik mis wel eens wat. Bovendien doet zijn vader in wijn, wat wellicht weer een pluspunt kan betekenen als je – pak ‘m beet – een jubileum organiseert.
  Roept u maar!

 47. @marjan: ik doel uiteraard op ’t twistpunt, die kamer voor dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. die is er inderdaad pas na haar operatie gekomen.
  en wat die foto betreft: gecondoleerd. dat is opnieuw afscheid nemen….
  @ronaldus: publisher ken ik niet, maar inderdaad, iets knaps maken kost tijd (bedwing de lust tot een flauwe, te persoonlijke grap over f.), maar als je klaar bent heb je oko wat. schoonheid kent geen tijd.

 48. Als zijn vader in wijn doet en wij korting krijgen dan mag Denis van mij in het smoelenboek, maar dan wil ik wel een uitgebreide omschrijving van Denis zelf, bovenstaande is wel erg summier, vooral omdat we verder erg weinig van hem weten.
  Dus, Denis, een uitgebreid verhaal, ik ben erg nieuwsgierig van aard…

 49. @krek: als je t doet omdat ie ooit een rondje gegeven heeft, suggereer je dat een plek in het smoelenboek te koop is.
  als je het niet doet omdat ie nooit reageert, beledig je alle muurbloempjes in onze stamkroeg en haal je een streep door zijn coming-out.
  Persoonlijk heb ik wel iets met mensen die pas wat zeggen als ze wat te vertellen hebben.

 50. Lekker centraal zo, met dat tijdsverschil in de discussie. Volgens mij moet de site via Mars geladen worden of zo.

 51. Hier gaat ie ook wel snel. Wij krijgen trouwens ADSL. Een jaar geleden werd er nog gezegd dat het onmogelijk was omdat we aan het einde van de… iets zaten en nu hebben ze een heleboel kabel vervangen en kan ADSL ineens wel…. vreemd land
  Zoals bv.vorig jaar is onze auto afgekeurd om dat het licht niet uitkon (nu overigens wel na technisch ingrijpen van ondergetekende) en nu komt de minister van verkeer met het geweldige idee om altijd met lichten aan te gaan rijden… soms…… word ik er echt niet goed van…

 52. Uitgebreide beschrijving voor iedereen van de persoon Denis;
  Geboren 26 juli 1980 te Breda, Noord Brabant als kind van een Nederlandse moeder en Franse vader. Net zoals elke andere puber door het leven gehuppelt en na het afmaken van mijn MEAO economisch-juridisch naar Zuid Amerika vertrokken. Erg leuk maar veel te ver. Na een jaar kwam ik weer terug naar NL om vervolgens tien dagen later naar de Côte d’Azur te vertrekken waar ik nu ondertussen al weer 4 jaar zit. Ben werkzaam in een 4 sterren hotel in het back office – Ja ik kan tegen goede tarieven overnachtingen regelen voor jullie 🙂 – Ben tevens webmaster van enkele Internetsites waaronder dus http://www.azurnieuws.com Ben ook een stille maar frequente bezoeker van HeF en beloof hierbij wat meer lawaai te maken in het café. Korting voor de wijn kan geregeld worden maar het is wel een Beaujolais. (Niet iedereen is liefhebber van deze wijn geloof ik)
  Als ik wat vergeten ben roept u maar!
  Groetjes uit Cannes.

 53. Ja, logisch, ik heb hem net verteld dat ik het in de kroeggroep ging gooien. Overigens, wie zegt dat een plek in het smoelenboek niet te koop is? En het zou toch wat moois zijn als we alle muurbloempjes in het smoelenboek op gingen nemen. Een stamgast is pas een stamgast als er stamgast op staat. Maar hij woont wél in Frankrijk. Dat is ook weer een pré. Of beledig ik nu alle muurbloempjes en stamgasten die niet in Frankrijk wonen? Zo zie je hoe moeilijk dat is, zo’n site bijhouden. Ik loop op eieren!

 54. Bingo, Denis is binnen.
  Zie je nou hoe makkelijk dat is?
  Kijk overigens even hier. Ik heb de gite gevonden.

 55. Kun je ook weer van het spijkertje gehaald worden?
  Welkom Denis, doe mij maar een dubbele.

 56. Zeker wel: door Twents/Achterhoekse gezelligheid (ander dialect, maar minimaal dezelfde hoeveelheid bier) 🙂

 57. zo, over die laatste ga ik eerst zelf maar eens een nachtje slapen, in de hoop morgenochtend het antwoord te vinden. Bonne nuit tout le monde

 58. @Denis, ik heb een hele andere kijk op brabantse gezelligheid, maar daar hebben we het nog wel en keer over.

 59. Hup, van Kuifje aan de Cote d’Azur tot Stamgast bij het leukste Frankrijkweblog van Nederland. Over bliksemcarrière gesproken. Nog even en hij mag de toiletten reinigen bij RF. Ik wil niet veel zeggen, maar volgens mij hebben we inmiddels grote behoeft aan een paar leuke nieuwe dames in het smoelenboek. Als tegenwicht, zeg maar. Harum, Coco? Jeanne?

 60. @Marjan: Geen probleem. Ik ben blij, zag m’n gezicht net terug in het smoelenboek en neem er een lekkere bitterbal op. Krek weet waar ik ze vandaan heeft maar volgens mij wil hij dat geheimpje van oerhollandse snacks in France voor zich zelf houden…;-)

 61. Het ego van vrouwen is meestal iets kleiner dan dat van mannen, daarom hebben ze niet zo’n behoefte om zich te laten zien 😉
  Oh sorry ik ging slapen….

 62. snotverdesnotver……. klasieke fout, mooi werkstukje gemaakt, niet opgeslagen tussendoor #@//)_;;;+=
  weer drie kwartier naar de maan.
  Roger…

 63. Ja, Denis, je komt hier toch niet om je Quality Food te pushen of wel. Ik vond al dat hij verdacht vaak langs kwam op je verschillende sites. Heb je aandelen of krijg je commissie?

 64. @Ronaldus: ik kan moeilijk zeggen: “Koop een Apple”, want het overkomt mij ook wel eens. Alleen zit er een soort autosave op, waardoor Word documenten en mailtjes meestal wel te herstellen zijn.
  @Peter: muurbloempjes, die mij overigens allemaal even lief zijn, willen per definitie níet met hun hoofd in het smoelenboek. Denis hier was de uitzondering, die zoals je weet…

 65. Avond allemaal, begint goed zeg, zie ik een nieuw gezicht krijgt hij gelijk al op z’n flikker.

 66. Jaaa, we moeten streng zijn. Op Denis zijn site zag ik de leverancier van overheerlijke topkwaliteit Hollandse voedingsmiddelen al een paar keer quasi-onverschillig door het beeld schuiven. Een beetje zoals wethouder Hekking voor zijn Burgemeester van Juinen (of heb jij dat gemist Coco?). Scherp als ik ben op dit soort belangenverstrengeling, aangezien ik nooit eens mijn eigen site immogo.com (publicité immobilière gratuite jusqu’à la vente) push in deze kolommen, leek het me goed meteen duidelijk grenzen te stellen. Het zij je vergeven Denis.

 67. Weet je wat, Denis, vraag je vriendje of hij bereid is bezoekers van HeF een voorkeursbehandeling te geven. In ruil voor een logje plus een vaste plek op onze linkspagina. Net als de Bullerjan kachels.

 68. @ Krek: Dat valt natuurlijk altijd te regelen. Nederlanders en Frankrijk liefhebbers onder elkaar hebben natuurlijk een streepje voor! Vrijdag krijg je van mij het gedetailleerde antwoord. 🙂